opc_loader

Betalen

Welke betaalmogelijkheden biedt Outdoor Tuinidee bv aan?

Je kunt betalen via iDeal, Creditcard, PayPal, BanContact, Sofortbanking, overschrijving, en achteraf betalen.

iDeal: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.

- Creditcard: 100% Veilig en verzekerd betalen met betalen via je eigen Creditcard Visa/Mastercard.

BanContact: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Belgische bank.

PayPal: Veilig betalen met je PayPal account.

Overschrijving: Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving per bank of giro te voldoen.

Achteraf betalen (Afterpay): Je ontvangt van Afterpay de digitale acceptgiro. Alleen voor Nederlandse klanten.

De betaling via iDeal, Creditcard, Bancontact, Sofortbanking, PayPal, overschrijving lopen via onze betalingsprovider Mollie. De betaling via Achteraf betalen (Klarna) verloopt via Klarna. Zo kunnen wij een veilige en snelle betaling garanderen.

Verandagordijnen betaalmogelijkheden

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

Bestellingen betaald via iDeal, Bancontact, Paypal, Creditcard en Achteraf betalen (Afterpay) worden direct geleverd indien product op voorraad is.

Bestellingen betaald via overschrijving wordt geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Een betaling via overschrijving is meestal 1 werkdag onderweg.

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling!

Hoe werkt betalen middels achteraf betalen (Afterpay)?

De betaling via achteraf betalen (het volledige achteraf betaalproces) voert Afterpay voor de webshops van Outdoor Tuinidee bv uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro via e-mail ontvangt om de gekochte product(en) te betalen. Je kan bij de diverse webshops van Outdoor Tuinidee bv betalen met een digitale acceptgiro. Alleen voor Nederlandse en Belgische(beperkt qua bedrag) klanten.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement zie Afterpay. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen via Ideal of creditcard.

Je kan bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay, ook voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van Afterpay.