opc_loader

Een buitendouche biedt vele voordelen.

Tijdens een warme zomer dag kan er in de spaarzame vrije tijd die iedereen voortaan heeft altijd een gelegenheid zich voordoen waarop je wat verkoeling wilt hebben. Denk daarbij aan het volgende. Misschien lig je in de tuin te zonnebaden en heb je de behoefte om je huid nat te maken. Of je hebt een zwembad opgezet, zelfs een voor kinderen, en je wilt een perfect schoon zwembad om in te duiken, om te voorkomen dat het water vuil wordt. En zodra je de deur uitgaat, wil je het chloor meteen van je huid en haar wassen. Het is daarom fijn dat de buiten tuindouche altijd werkt, ook in de winter periode. Zodat je niet bij een bevroren waterleiding aankomt als je gebruik wilt maken van je buitendouche!

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Geen plaats voor een zwembad neem dan een buitendouche

Kinderen spelen buiten en kunnen de verleiding niet weerstaan ​​om voortdurend de aangename druppels aan te raken om de hitte te bestrijden. Een buitendouche geeft je kinderen de uitkomst wanneer er geen zwembad aanwezig is. En wat als je een kampeerliefhebber bent en je wilt een heel praktisch systeem hebben om ondanks het ietwat spartaanse leven altijd fris en geurig te zijn? Dan biedt een tuindouche de oplossing als je kampeert in een zonnig warm land.

Altijd warmwater met een zonnedouche

Zonnedouches hoeven niet op elektriciteit te worden aangesloten, sluit ze gewoon aan op de koudwaterleiding en de zonne-energie doet de rest. In al deze situaties (en nog veel meer) komt een buitendouche op zonne-energie van pas. Een tuindouche op zonne-energie is eenvoudig te monteren en praktisch in het gebruik. Hiermee ben je op elk moment volledig onafhankelijke, zonder geld uit te geven om het water te verwarmen. De zonnedouches worden uitgerust met een fotovoltaïsch zonnepaneel dat de zonnestralen 360 graden kan opvangen. Hierdoor wordt het water in de buitendouche verwarmt. Waardoor je volledig gratis en vooral milieuvriendelijk gebruik maakt van warm water in je tuindouche.

Kies je model

Verandagordijnen biedt je een breed scala aan modellen voor in de tuin, op het terras of in de veranda. Wij hebben vele modellen in diverse kleuren en prijzen, van goedkope tuindouches tot producten met een meer verfijnd ontwerp. Bekijk onze modellen van de volgende merken Happy Solor, Dada solar, Jolly, Spring solar, ect.