opc_loader

buitentapijt

Het buitentapijt om je veranda, terras of tuin te verfraaien

Het is een mode die niet voorbijgaat en trendy blijft! Altijd erg trendy, veranda's en terrasoverkappingen exploderen en daarmee ook de decoratie en zonwering die ze siert. Het buitentapijt voorziet in deze behoefte om je terras, tuin, veranda of overkapping op te fleuren en in te richten. Waardoor je deze ruimte ten volle kunt benutten. Voor jou  is de keuze aan kleuren, patronen, vormen en materialen zeer breed en vooral geschikt voor buitengebruik. Of het nu gaat om een ​​overdekte terrasoverkapping of voor gewoon in de openlucht op je terras, tuin of anderen open lucht toepassing zoals pichnick kleed of strand kleed. Onze indrukwekkende selectie buitentapijten zal aan al je verwachtingen voldoen.

Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1

Waarom een ​​buitentapijt kopen?

Tapijten zijn niet langer voorbehouden aan de strikte interieurdecoratie, of het nu op de vloer is of aan de muren wordt gehangen. Al enkele jaren nemen buitenvloerkleden steeds meer een plek in het buitenleven in om hun pracht te tonen. Daarnaast wordt het comfort van een vloerkleed nu naar buiten je interieur naar buiten gebracht. Op een terras, in een veranda of onder de pergola misstaat een all weater tapijt zeker niet. Maar denk ook vooral aan de prakttische kant van een buitentapijt zoals rond het zwembad, spa of jacuzzi maar ook zeker bij een hangmat. Een buitenvloerkleed concureert met stijlen en modellen om iedere buitenruimte op te fleuren. Het is daarom niet alleen je interieur dat speciale aandacht en decoratie verdient, vooral nu je tuin zich steeds meer ontwikkeld richting de woonkamer. Daardoor neemt de tuin met een overkapping een steeds belangrijkere plaats in als leefruimte voor het hele gezin. Om je buiteneethoek aan te kleden, met een tuintapijt voor een picknick of als speeltapijt voor de kinderen. Maar ook om het zitgedeelte op het terras te verfraaien of voor bij het zwembad of de jacuzzi.

De voordelen

Het eerste aspect en belangrijk voordeel van een buitentapijt is dat het decoratief is. Inderdaad, een prachtig tapijt op je terras, dat alles verandert! Een vleugje decoratie met extra kleuren zijn altijd welkom om elegantie te geven aan je tuin, terras of serre buiten. Wanneer je tuin of terras voldoende kleur heeft kiezen we liever voor lichte of pasteltinten om de sfeer te kalmeren. Wanneer het omgedraaid is en je veranda of serre rustig en sober is dan kiezen we meestal voor een wat kleurijker model. Naast het decoreren van een eethoek of lounge gedeelte buiten of in een veranda of onder een terrasoverkapping, biedt het onmiskenbaar comfort, waar je ook gaat zitten. Niets is lekkerder dan buiten eten, relaxen of spelen op een mooi vloerkleed dat prettig aanvoelt. Het buitenleven staat vaak als synoniem voor vrijheid, dus je zult des te meer het welzijn waarderen dat het tapijt je zal geven, door blootsvoets eroverheen te lopen. Beschermend tegen de optrekkende kou van de tegels op je terras, balkon of binnenplaats, geniet je zo de voordelen van het buiten zijn terwijl je erg op je gemak bent. Of je nu in een appartement met een balkon of in een huis met een terras en tuin woont. Een outdoor vloerkleed past bij alle soorten woningen en geeft je de mogelijkheid om een ​​vleugje decoratie en extra comfort toe te voegen. Maar ook van reinheid en hygiëne. Inderdaad naast zijn puur esthetische en gezellige uitstraling, is ook een belangrijk pluspunt dat stof buiten wordt vast gehouden. Hierdoor zit je niet meer met je voeten op stioffige terrastegels.

Ook voor veiligheid

In de buurt van een zwembad, jacuzzi, spa of hottub zorgt het buitentapijt niet alleen voor decoratie en gezelligheid, maar ook het voorkomen van ongelukkig uitglijden en val partijen. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen en zelfs voor ouderen. Ouderen zijn kwetsbaarder en vaak met beperkte mobiliteit en motorische vaardigheden. Vaak heeft een badkamer een betegelde of gladde vloer, die nog instabieler wordt als deze nat is of zelfs onder water staat. Hierdoor komen valpartijen en ongelukken helaas heel vaak voor in deze ruimtes! Met één of meerdere matten voorkom je dat je familie of vrienden gewond raken door uitglijden of vallen.

Conclusie

Dit zijn allemaal redenen om niet langer te aarzelen en dit essentiële decoratie-element toe te voegen. Een buitentapijt geeft meer extra comfort en veiligheid in al uw buitenruimtes en ook in interieur. Maar meer het essentiële element dat het verschil zal maken en je van enig ongemak zal voorkomen.