opc_loader

Oprolbaar windscherm

Oprolbare windschermen. U herkent het vast. U zit lekker ontspannen op uw terras. Even een moment voor uzelf en voor uw familie of vrienden. Alleen zou u graag uit het zicht én uit de wind zitten. Hoe realiseert u dat? Verandagordijnen.nl geeft het antwoord met oprolbare windschermen.

Met een luxe oprolbare windscherm is het mogelijk om uit de wind optimaal te kunnen genieten van de zon. Daarnaast zorgt het windscherm voor een stukje extra privacy. Dit oprolbare windscherm is eenvoudig te monteren op elke gewenste afstand.  De complete set bestaat uit een antraciet UV bestendig, geïmpregneerd en waterafstotend polyester scherm.

Als u een overkapping hebt, kunt u ook bij regenweer lekker buiten zitten. Staat er wind, dan kunt u last hebben van slagregen. Met oprolbare windschermen bent u van beide af. Het houdt de wind tegen en is voldoende dicht om u op het terras droog te houden. U heeft het weersbericht niet nodig om in de tuin te zitten. Alle Oprolbare windschermen worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting is mogelijk.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Oprolbaar windschermen antraciet 

Oprolbare windschermen antraciet van Verandagordijnen.nl zijn zeer praktisch, het houdt u niet alleen uit de wind maar zorgt tevens voor veel privacy. Het oprolbaar windscherm is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren. Het scherm bestaat uit een stevige aluminium wandcassette waarin een degelijk polyester rolscherm zit verwerkt in de kleur antraciet. U kunt het scherm tot maximaal 300 cm uittrekken en de hoogte is tot wel maximaal 200 cm. Het scherm rolt automatisch in de cassette. De cassette en de vloerconsole zijn gemaakt van zilvergrijs aluminium. Het doek van het oprolbaar windscherm is gemaakt van stevig polyester. Wij geven 5 jaar volledige garantie!                                   

Oprolbaar windscherm bestellen

Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot het aangename najaarszonnetje in de herfst: met een oprolbaar windscherm kunt u heerlijk beschut en uit de zon op uw terras genieten van het buitenleven. Oprolbare windschermen zijn eenvoudig te (de)monteren. Hierdoor kunt u het windscherm op meerdere plaatsen gebruiken en kunt u het systeem opbergen voor de wintermaanden.

Tevens krijgen de nieuwsgierige buren geen kans om naar binnen te kijken, dankzij zo’n oprolbaar windscherm voor op het terras of in de achtertuin. U krijgt een stabiele, flexibele windscherm die gemakkelijk opgerold kunt worden. Vooral handig voor situaties waarbij u hem af en toe gaat gebruiken.

Door middel van het automatische oprolmechanisme wordt de windscherm binnen enkele ogenblikken uitgespreid. Het robuuste, weerbestendige polyesterweefsel van de windscherm is zeer duurzaam en is voorzien van een ingebouwde UV-bescherming. Het windscherm kan tot 3m overspannen. Na gebruik wordt het scherm met behulp van het ingebouwde trekveermechanisme weer in de aluminium koffer gerold. Het is in slechts een paar stappen opgezet. Er zijn slechts 4 gaten in de vloer en de muur nodig om de oprolbare windscherm te bevestigen. Schroeven, pluggen en klemmen zijn bij de levering inbegrepen.

Bent u op zoek naar het juiste formaat windscherm dat bij uw behoeften past? Bekijk ons assortiment oprolbare windschermen.