opc_loader

Oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte

Artikelnr: A00174

Oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

823,00
Lengte

Oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte

Op zoek naar een oprolbaar windscherm? Maar uw maat niet kunnen vinden bestel dan nu een oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte op maat. Met een hoogte afmeting van maximaal 240cm heeft u keuze in lengte tot 350cm. Met oprolbaar windscherm bent u beschermt tegen invallende wind, hierdoor kunt u langer en meer genieten van uw terras. U heeft een open terras waar de wind vrij spel heeft. Plaats dan snel en eenvoudig een oprolbaar windscherm tm 240cm hoog. Hierdoor bent u flexibel in wanneer u het nodig heeft. U trekt het windscherm uit naar gelang de lengte die nodig is voor uw bescherming. Bijkomend voordeel het oprolbaar windscherm is volledig onderhoudsvrij.

Waarom u kiest voor oprolbaar windscherm

U heeft een open terras, veranda of terrasoverkapping waar u last heeft van wind of nieuwsgierige buren. Door het plaatsen van een flexibel windscherm heeft u direct bescherming en verhoogt u de privacy. Door de geringe afmetingen van de cassette is deze overal en gemakkelijk te monteren. Bediening gaat zeer gemakkelijk door een kwalitatief hoogwaardig ontwikkeld veren systeem. Als u geen bescherming meer nodig heeft rolt het doek ontgrendeling vanzelf weer op in de aluminium cassette. Hierdoor hoeft u geen permanent scherm te plaatsen en heeft u een ideaal oprolbare tuinafscheiding. Een oprolbaar windscherm is ook zeer geschikt en ideaal om op een balkon te plaatsen. Zeker omdat men op een balkon meer in het zicht zit en last heeft van wind cq tocht.

Installatie en afmetingen van oprolbaar windscherm:

oprolbaar windscherm installatie
Het oprolbaar windscherm wordt compleet geleverd voor montage tegen een muur, wand of kolom. Er wordt een extra paal meegeleverd voor sluiting van het windscherm.

Ruime keus uit verschillende materialen

Voor iedere toepassing is er een geschikt materiaal doek. Zo stelt u eenvoudig en gemakkelijk uw oprolbaar windscherm samen. Is privacy de belangrijkste reden voor het plaatsen van een windscherm, kies dan voor een 100% gesloten materiaal. Zijn wind, zon en regen de reden voor een oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte te plaatsen dan is een materiaal met een hoge wind (minimaal 85%) en Uv bescherming (minimaal 93%) beter. Deze materialen hebben ook een iets open structuur waardoor er altijd zicht naar buiten is. Dit zorgt voor een open karakter met voldoende bescherming. 

Kies het juiste materiaal en kleur voor uw toepassing van een oprolbaar windscherm:

 • Acryl 100% dicht stof (standaard vermelde prijs)
 • Soltis 86 download hier de brochure met eigenschappen en kleuren (meerprijs op aanvraag)
 • Soltis 92 download hier de brochure met eigenschappen en kleuren (meerprijs op aanvraag)

Voordelen van een oprolbaar windscherm

 • In lengte tot 350cm uittrekbaar
 • Windreductie minimaal 85%
 • Zonwerend minimaal 93%
 • Diverse kleuren per materiaal mogelijk.
 • Cassette in verschillende kleuren leverbaar
 • Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit
 • Wordt op de cm nauwkeurig op maat gemaakt
 • Europese kwaliteit

Kies de kleur van de aluminium cassette:

oprolbar windscherm kleuren casette

Maatwerk oprolbaar windscherm

Bij de inrichting van uw terras, waar de oprolbare windschermen natuurlijk een onderdeel van zijn, gaan wij zoveel mogelijk uit van eenheid. Verandagordijnen.nl is van mening dat maatwerk de oplossing voor iedereen is. U geeft ons uw afmetingen door en wij berekenen voor u de juiste prijs. Maatwerk is bij Veranndagordijnen.nl standaard wat betekent dat u geen extra kosten heeft voor zogenaamde maatwerk oprolbaar windscherm tm 240cm hoogte. Heeft u een kleinere afmeting nodig dan 240cm kijk dan bij het oprolbaar windschermen tm 120 en 180cm. Verandagordijnen.nl bewijst dat maatwerk niet duur hoeft te zijn!

Retour procedure:
Oprolbaar Windscherm tm 240cm hoogte is uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Verandagordijnen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items