opc_loader

Oprolbaar windscherm 100x200cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Oprolbaar windscherm 100x200cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

454,73
Materiaal & Kleur
x

Oprolbaar windscherm 100x200cm

Wel genieten van de stralende zon, maar niet op de tocht zitten? Met het Oprolbaar windscherm 100x200cm speelt u snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. In een vloek en een zucht zit u uit de wind of bent u beschermd tegen een plotselingen regenbui. Dit windscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen waardoor er nooit een zware constructie te zien is als u het niet nodig heeft. Ook als het windscherm uitgerold is oogt het zeer strak en minimalistisch.

Oprolbare windschermen verhogen de privacy

Door de keuze uit verschillende doek kwaliteiten heeft u voor iedere toepassing het geschikte doek. Wilt u meer privacy onder uw terrasoverkapping? dan biedt het Docril materiaal de meeste voordelen. Heeft u echter meer last van zon of wind dan kunt u kiezen voor het PVC Gaasdoek of Soltis materiaal van Serge Ferrari. Maar nietalleen in een overkapping of veranda bieden oprolbare windschermen een uitkomst. U kunt het Oprolbaar windscherm 100x200cm ook gewoon eenvoudig in een open omgeving plaatsen. U besteld dan een begin en eind paal bij waaran u de cassette bevestigd.

Bepaal het juiste oprolbare windscherm voor bij u:

Kies het oprolbare windscherm wat bij u past. Heeft u een veranda of terrasoverkapping en wilt daar een oprolbaar windschrem in plaatsen dan kan dat meestal tussen 2 vaste punten. Wilt u gewoon op u terras uit de wind zitten of beschermt zijn tegen inkijk van nieuwschierige buren. Dan kunt u meestal het oprolbare windschrem met de cassette tegen een muur cq wand, paal plaatsen. Aan de sluit kant besteld u dan een losse sluitpaal mee die u op de gewenste afstand van het windschrm monteert. Bij het oprlobaar windscherm 100x200cm is dat maximum op 2m. Maar ook wanneer u een balkon heeft kan het oprolbaar windscherm uitsteked gemonteerd worden tegen wind, zon of het verhogen van de privacy.

Materiaal PVC GAASDOEK Soltis 86 Docril 315gr/m²
Toepassing Windscherm & Zonnescherm Zonnescherm & Windscherm Regenscherm & Privacyscherm
UV bescherming(schaduw) 85%-90%% 90% Redelijke doorkijk 100%
Winddichthied 97% 95% 100%
Doorkijk 100% 90% 0%
Gewicht 250gr/m2 380gr/m2 315gr/m2
Kleurvast Ja Ja Ja
Max. 150cm zonder naad

Waarom kiezen voor een oprolbaar windscherm 100x200cm

  • Diverse kleuren per materiaal mogelijk.
  • Cassette in verschillende kleuren leverbaar
  • Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit
  • Hoogte afmeting 100cm(iedere afmeting is mogelijk)
  • Lengte afmeting 200cm(iedere afmeting is mogelijk)

Kies de juiste kleur bij uw Oprolbaar windscherm 100x200cm

PVC Gaasdoek Soltis 86 Docril 315gr/m²
PVC Gaasdoek zwart Soltis 86 Antraciet Docril antraciet
PVC Gaasdoek Grijs Soltis 86 Grijs Docril grijs
PVC Gaasdoek Wit Soltis 86 Wit Docril lichtgrijs
PVC Gaasdoek Zand Docril zand
Docril ivoor

* De kleur zwart in zowel PVC Gaasdoek als Soltis geeft de meeste doorkijk. Dit heeft te maken met de reflectie van het daglicht in de omgeving. De kleur zwart filtert dit weg.

* Het is mogelijk om vrijblijvend een kleurstaaltje op te vragen van het materiaal.

Kies de kleur van de cassette voor het oprolbare windscherm:

horizontaal windscherm cassette creme horizontaal windscherm cassette antraciet
Crème Antraciet

Maatwerk oprolbaar windscherm

Bij de inrichting van uw terras, waar de oprolbare windschermen natuurlijk een onderdeel van zijn, gaan wij zoveel mogelijk uit van eenheid. Verandagordijnen.nl is van mening dat maatwerk de oplossing voor iedereen is. U geeft ons uw afmetingen door en wij bereken voor u een aantrekkelijk prijs. Maatwerk is bij Veranndagordijnen.nl standaard wat betekent dat u geen extra kosten heeft voor zogenaamde maatwerk oprolbaar windscherm 100x200cm. Verandagordijnen.nl bewijst dat maatwerk niet duur hoeft te zijn!.

Het Oprolbaar windscherm 100x200cm is perfect voor de mogelijkheden voor iets dat niet permanent vast in de tuin staat. U trekt het doek van het 100x200cm uit de cassette. En op deze manier voorkomt u dat u in het zicht, wind of zon zit. Er hoeft dus geen permanente zonwering of privacydoek gemonteerd te worden, u bepaalt zelf wanneer u het windscherm dicht trekt.

Belangrijk bij het bestellen van een oprolbaar windscherm 100x200cm is het doek 9cm smaller is dan de cassette. Dus het doek van een oprolbaar windscherm 100x200cm heeft een hoogte afmeting van 91cm. Heeft u een tussen liggende afmeting neem dan contact met ons op en wij rekenen deze voor u uit.

Retour procedure:
Oprolbaar Windscherm 100x200cm is uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Heeft u nog belangrijke vragen of interesse? Is er iets niet helemaal duidelijk? Dan kunt u direct contact opnemen met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Oprolbaar windscherm 100x200cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items