opc_loader

Rolsysteem voor veranda

Het rolsysteem voor veranda van Verandagordijnen.nl zijn leverbaar in verschillende modellen. Daardoor kunt u het type veranda afstemmen op uw smaak en woningstijl. Met ieder rolsysteem voor veranda geeft u uw woning een andere uitstraling.

Het formaat van de aluminium veranda, dus de hoogte en breedte, is altijd af te stemmen op uw woning. Het wordt helemaal op maat gemaakt zodat het perfect aansluit op de rest van uw huis. Zo creëert u uw eigen plek waar u lekker kunt zitten. Heeft u niet zo'n grote tuin? Ook hier zijn dus oplossingen voor te vinden.

Rolsysteem voor veranda

Rolsysteem voorzien van gegalvaniseerde stalen buis van 63 mm doorsnede, gelagerde proppen en aluminium steunen verkrijgbaar in twee maten voor 220 cm hoog screen of 250 cm hoog screen. Bevat geen onderdelen die kunnen roesten en of verweren. IJzersterk systeem.

Verandazeilen zijn tegenwoordig erg populair en komen ook steeds vaker voor. Ze bieden u bescherming tegen alle weersomstandigheden zodat u te allen tijde van uw veranda kunt genieten. U kunt vele kanten op met uw verandazeil, zo kunnen er deuren en ramen in gemaakt worden. Deze zeilen worden op maat gemaakt, u kunt dus met al uw wensen bij ons terecht. De verandazeilen zijn oprolbaar, makkelijk te demonteren en erg makkelijk schoon te houden. De verandazeilen worden gemaakt van pvc-hoogglans gecoat doek en kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, ook zijn deze in diverse kleuren leverbaar. Wij denken graag met u mee om zo tot de beste oplossing voor uw veranda te komen.

Rolsysteem als veranda screen

Een veranda op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Extra informatie voor het rolsysteem voor veranda zijn:

  • 95% Zon en warmtewerend
  • 97% Windwerend
  • 100% Doorzichtig
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudige bediening
  • Aantrekkelijke prijs

Het rolsysteem wordt geheel op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Het zogenaamde rolsysteem, ideaal voor horecagelegenheden en clubhuizen. De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kunt u nog steeds van uw tuin en omgeving genieten. U kunt bij ons terecht voor tal van situaties. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving).

Rol systeem voor veranda