opc_loader

Screendoeken

Is uw screendoek versleten of beschadigd? Of heeft u onlangs uw woning een opknapbeurt gegeven en matchen de kleuren van uw huidige doeken niet meer met de rest van uw woning? Maar is volledig vervangen van de screendoeken te duur of werken ze qua mechaniek en functionaliteit nog naar wens. Bekijk dan eens de mogelijkheid tot enkel het vervangen van de screendoeken. Hiermee geeft u de screendoeken een volledig nieuwe uitstraling en kunnen deze weer jaren mee. Het vervangen van screendoeken kan ook een uitkomst bieden wanneer u onlangs verhuisd bent en uw woning al voorzien was met screendoeken maar de doek kleuren niet uw smaak zijn.

Screendoek A

Screendoek B

Screendoek C

Screendoek D

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Screendoeken op maat laten maken 

Wanneer u liever geen vaste zonwering aan uw woning wenst maar u toch hinderlijk licht op zonnige dagen wilt beperken, en uw meubels tegen verkleuring wilt beschermen zijn losse screendoeken de ideale oplossing.

Screendoeken behoren tot de meest compacte zonweringsproducten. Ze nemen door de verticale montage zeer weinig ruimte in beslag maar doen hun werk als een van de beste. Ze beschermen uw huis en interieur optimaal tegen invallend zonlicht en zonnewarmte en zorgen zodoende voor een goed en leefbaar binnenklimaat. Screendoeken zijn niet alleen bij warme zomers een verademing, ook ’s winters doen zij dienst om weer en wind letterlijk op afstand van de ramen te houden. Screendoeken zijn er in vele merken, soorten en maten.

Kies een screendoek die bij u past. Het bestellen van een screendoek is nog nooit zo eenvoudig.

Wilt u een screendoek bestellen of uw huidige screendoek vervangen? Wij bieden screendoeken in verschillende formaten en kleuren. U kunt in het bestelproces ook aangeven dat u uw screendoek op maat wil laten maken.

Een screendoek heeft een zonwerende functie. U kunt een screendoek op verschillende manieren bevestigen. Door een bestaand systeem of met tourniquets los doek of zeilringen.

Ook zijn er screendoeken met een ritssluiting, ook wel ritsscreens genoemd. De screendoeken hebben we ieder in een eigen budget. U kunt er voor kiezen om:

  1. Los doek met tourniquets - bevestig een los doek met een aantal tourniquets. Kunt u bevestigen aan het kozijn - eenvoudig te monteren en demonteren.
  2. Screendoek met zeilringen - Eenvoudig aan te spannen en op te bergen door een screendoek te demonteren van de zeilringen. Het is zeer makkelijk te bevestigen met de juiste bevestigingsmaterialen.
  3. Screendoek met venster - ook wel een los screendoek - los doek met een raamvenster - gewenste maat mogelijk.

Screendoeken bestellen

Wanneer u ervoor kiest uw screendoeken te bestellen bij de Verandagordijnen.nl bent u niet alleen verzekerd van goede service en een snelle levering maar ook van een zeer scherpe prijs. Op deze productpagina kunt u direct eenvoudig zelf uw prijs berekenen door het nauwkeurig invoeren van de maat. Hier kunt u tevens een keuzen maken uit de prachtige screendoek kleuren. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen screendoek. Bestel nu een van de screendoeken in de webshop!