opc_loader

Serre gordijnen

Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen. De ramen staan meestal dicht op elkaar, waardoor u beperkt bent met het monteren van raamdecoratie. Raambekleding is natuurlijk een sfeermaker in uw serre of erker, maar zeker ook gewenst omdat in de zomer de temperatuur nogal kan oplopen. Welke raamdecoratie producten passen hier het best bij?

Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Maar om ook dan volop te kunnen genieten van uw serre biedt deze serrezonwering voor u de oplossing. De warmte blijft buiten en het gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Tevens kan het systeem bijvoorbeeld prima boven een pergola gemonteerd worden om te dienen als overkapping op het ondergelegen terras.

De onderlat herbergt een zeer eenvoudig spansysteem waardoor het doek optimaal op spanning blijft. Een loopwagen op wieltjes zorgt voor het goed functioneren en het soepel lopen van uw serrezonwering.

serre gordijnen

Serre gordijn online bestellen

Het Verandarolgordijn 160cm wordt helemaal speciaal voor iedere klant op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan de meeste specifieke eisen van onze klanten voldoen. Dit is zeker een meerwaarde omdat iedere veranda, terrasoverkapping of serre een andere afmeting heeft. Daardoor zijn lengte en hoogte afmetingen geen enkel probleem en kunnen wij verandarolgordijnen produceren tot maar liefst 6m lengte. Ook heeft u keuze uit een 3tal verschillende kwaliteiten (180gr/m², 230gr/m² en 285gr/m²) HDPE-kunststof high density polyethyleen doek, leverbaar in diverse kleuren.

Tevens is het doek door de finishing vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Met onze verandazonwering kunt u het licht en de warmte prima regelen. Een verandazonwering sluit mooi aan bij het dak van de veranda. Door de uitgebreide keuze in doek kunt u de mate van licht- en warmtereflectie precies aan uw wensen aanpassen. Schermen tot 6 meter breed en 4 meter uitval zijn geen probleem.

serre gordijn

Wilt u meer informatie over bovenstaande Serre gordijnen neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082.