opc_loader

Serre zeilen op maat van uw overkapping maken.

U droomt stiekem van een serre, helaas blijkt de prijs van glas wel erg duur te zijn. Naast de prijs die u betaalt voor glas is er nog een nadeel. Glas wordt in de zomermaanden al snel erg warm waardoor u niet in de serre kan plaatsnemen. Een mooie oplossing is het plaatsen van serrezeilen op maat. U kunt de zeilen aan de bovenzijde van uw overkapping plaatsen.

Het enige wat u nog nodig heeft is een overkapping die u rechtstreeks aan uw huis monteert. De serre kan u vervolgens helemaal op maat van de overkapping maken zodat u deze in de wintermaanden kan afsluiten. U kan er zo toch nog lekker warm bijzitten in uw achtertuin ondanks dat de temperaturen onder vriespunt zakken.

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Serre zeilen op maat in verschillende kleuren en designs.

U kunt met serrezeilen op maat helemaal zelf bepalen wat u mooi vindt staan bij uw overkapping. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de kleuren van de zeilen. De zeilen worden gemaakt van Docril stof dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Bovenal is Docril natuurlijk waterdicht en dit is wel zo belangrijk met serrezeilen. De zeilen kunnen in verschillende kleuren besteld worden en zijn voorzien van een UV-filter. Een UV-filter zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt of verkleurd ondanks dat de hele dag de zon erop staat. Naast een beschermende UV filter geven wij er 5 jaar garantie op dat de zeilen niet verkleuren. U kunt zo met een extra zeker gevoel uw serre zeilen op maat maken.

Serre zeilen op maat met ophangsysteem bestellen

Bij serrezeilen op maat hoort natuurlijk een ophangsysteem. U kunt zelf bepalen welk ophangsysteem u het beste vindt passen bij uw serre. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails waarop u de zeilen kan hangen.

In onze shop kunt u heel eenvoudig serre zeilen op maat bestellen. Zelf aangeven welke maat de serre mag krijgen. U kunt de zeilen helemaal op maat van uw aanbouw maken. De overkapping dient als dak en de zijwanden maakt u met de hulp van serrezeilen. Na uw bestelling gaan wij direct aan de slag om uw serre zeilen op maat te maken en bij u af te leveren.

U kunt zo snel mogelijk genieten van uw eigen serre. Dankzij een serre kunt u veel langer van uw tuin genieten en als u er een houtkachel in plaatst kan u zelfs in de winter genieten van uw eigen serre op maat.

Deze serrezeilen zijn uiterst effectief om ongewenste warmte buiten te houden. Serrezeilen lijken hierop en zijn goed voor het regelen van warmte in een afgesloten ruimte, zoals de serre. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren.

Een zeil is de beste keuze voor het koelen van uw serre bij warm weer. Ze kunnen worden gebruikt met elke dakstijl of -vorm en behouden de voordelen van uw glazen dak terwijl u de warmte onder controle houdt.

Het exclusieve zonwerende doek is speciaal ontworpen voor dit gebruik. UW ruimte zal nog steeds helder en open lijken, maar met een serrezeil op maat hebt u alle controle over de hitte en verblinding die u in uw serre krijgt.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Verandazeilen op maat