opc_loader

Serre zeilen op maat van uw overkapping maken.

U droomt stiekem van een serre helaas blijkt de prijs van glas wel erg duur te zijn. Naast de prijs die u betaalt voor glas is er nog een nadeel. Glas wordt in de zomermaanden al snel erg warm waardoor u niet in de serre kan plaatsnemen. Een mooie oplossing is het plaatsen van serre zeilen op maat. U kan de zeilen aan de bovenzijde van uw overkapping plaatsen. Het enige wat u nog nodig heeft is een overkapping die u rechtstreeks aan uw huis monteert. De serre kan u vervolgens helemaal op maat van de overkapping maken zodat u deze in de wintermaanden kan afsluiten. U kan er zo toch nog lekker warm bijzitten in uw achtertuin ondanks dat de temperaturen onder vriespunt zakken.

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Serre zeilen op maat in verschillende kleuren en designs.

U kan met serre zeilen op maat helemaal zelf bepalen wat u mooi vind staan bij uw overkapping. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de kleuren van de zeilen. De zeilen worden gemaakt van Docril stof dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovenal is Docril natuurlijk waterdicht en dit is wel zo belangrijk met serre zeilen. De zeilen kunnen in verschillende kleuren besteld worden en zijn voorzien van een UV filter. Een UV filter zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt of verkleurd ondanks dat de hele dag de zon erop staat. Naast een beschermende UV filter geven wij er 5 jaar garantie op dat de zeilen niet verkleuren. U kan zo met een extra zeker gevoel uw serre zeilen op maat maken.

Serre zeilen op maat met ophangsysteem bestellen.

Bij serre zeilen op maat hoort natuurlijk een ophangsysteem. U kan zelf bepalen welk ophangsysteem u het beste vind passen bij uw serre. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails waarop u de zeilen kan hangen. U kan de zeilen eenvoudig open en dicht schuiven als het nodig is. U kan de zeilen snel en behendig opruimen als het zonnetje hoog aan de hemel staat. Hiervoor hoeft u niet de zeilen helemaal weg te halen u schuift ze gewoon open of dicht. Naast een rails kan u kiezen voor een oprolsysteem waarbij u de serre zeilen omhoog of omlaag kan takelen.

Serre zeilen op maat bestellen.

In onze shop kan u heel eenvoudig serre zeilen op maat bestellen. U kan zelf aangeven welke maat de serre mag krijgen. U kan de zeilen helemaal op maat van uw aanbouw maken. De overkapping dient als dak en de zijwanden maakt u met de hulp van serre zeilen. Na uw bestelling gaan wij direct aan de slag om uw serre zeilen op maat te maken en bij u af te leveren. U kan zo snel mogelijk genieten van uw eigen serre. Dankzij een serre kan u veel langer van uw tuin genieten en als u er een houtkachel in plaatst kan u zelfs in de winter genieten van uw eigen serre op maat.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Verandazeilen op maat