opc_loader

Serrezeilen zorgen ervoor dat u lekker lang buiten kan blijven zitten.

U heeft een overkapping bij uw achterdeur gemaakt zodat u heerlijk al vroeg in het zonnetje kan zitten. Helaas staat er in Nederland al snel wind of koelt het in de avond alweer snel af. Serrezeilen zijn de ideale oplossing om van uw overkapping een serre te maken zonder glas. Met glazen puien bent u al snel een hoop geld kwijt. Bij ons hoeft u niet te schrikken van de prijs en kan u eenvoudig een serre bouwen met serrezeilen. De zeilen zorgen ervoor dat uw overkapping dicht kan als het moet, maar ook weer open als u wil genieten van de zon.

Serrezeilen

Serrezeilen laten u langer genieten van uw tuin.

Waarom kunnen we maar een paar avonden per jaar buiten zitten? In Nederland wordt het al snel te koud om lekker lang buiten te gaan zitten. Dit is natuurlijk ontzettend jammer want u wilt gewoon lekker lang kunnen genieten van uw tuin. Het enige wat u wilt is lekker op uw tuinset zitten en genieten van de natuur in uw tuin. Serrezeilen scheiden uw tuin van de kou tijdens de wintermaanden. Eventueel kan u er zelfs een houtkachel inzetten waardoor u het al snel aangenaam warm krijgt. Een warme kop chocolademelk erbij en u kan in de winter gewoon genieten van uw eigen tuin.

Serrezeil gebruiken om de vrieskou buiten te houden.

De serre gebruikt u natuurlijk als verlengstuk van uw tuin. Het zeil kan u ook gebruiken om eventuele planten te beschermen tegen de vrieskou. U zet de planten gewoon achter het zeil en de vrieskou kan er vaak niet doorheen dringen. Zo overleven kwetsbare planten de Nederlandse wintermaanden. Uiteraard kan je zelf ook lekker genieten in uw serre met een uitzicht op uw planten. Zet er een houtkacheltje in en je stookt het al snel lekker warm in de serre. Dit is niet nodig voor de planten, maar natuurlijk wel voor uzelf als u lekker buiten gaat zitten. Het serrezeil zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen de kou en wind waardoor u nog langer kan genieten van uw tuin.

Bestel uw serrezeil gewoon online in onze shop.

Serrezeilen zijn bij ons eenvoudig online verkrijgbaar en u hoeft hier helemaal niet veel moeite voor te doen. U kan online shoppen voor verschillende maten, kleuren en designs. Als u tijdens de wintermaanden extra wil genieten van uw tuin dan kan u de serrezeilen met raampjes bestellen zodat u nog steeds een mooi uitzicht heeft op uw tuin. Geniet samen extra van uw tuin terwijl u er zelfs tijdens de wintermaanden gewoon lekker warmpjes bijzit. De serrezeilen zijn ook nog eens voorzien van een UV filter waardoor ze niet verkleuren en u er 5 jaar extra garantie op krijgt.

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat