opc_loader

Terrasoverkapping doek

Je hebt een prachtige terrasoverkapping gemaakt alleen helaas blijkt het nog steeds erg koud te zijn in de wintermaanden. Het enige voordeel dat je hebt is dat je iets eerder buiten kan zitten en niet nat wordt van een regenbui. Het nadeel is dat de wind er al snel onder slaat en ervoor zorgt dat het te koud wordt. Gelukkig hebben wij een oplossing namelijk een terrasoverkapping doek. Met dit doek kan je ervoor zorgen dat het in de wintermaanden aangenaam warm blijft. Je sluit tijdens een koude winteravond de doeken en stookt de vuurschaal lekker warm. Het enige wat nog ontbreekt is een barbecue, maar deze is gelukkig zo geregeld. Je kan zo eindelijk meedoen met de nieuwste trend in Nederland: De winterbarbecue!

Kies uw Terrasoverkapping Schuifgordijn doek:

Terrasoverkapping schuifgordijn doek

Kies uw Terrasoverkapping doek voor vast op uw overkapping:

terrasoverkapping doek

Geniet nog langer van de zomeravond met een terrasoverkapping doek

Niet alleen in de wintermaanden kan je profijt hebben van een terrasoverkapping doek. De Nederlandse zomer heeft helaas nog weleens wat te wensen over. Overdag schijnt het zonnetje en kan je uit de wind prima buiten zitten. Alleen zodra de zon ondergaat is het al snel te koud. Gelukkig kan je de Nederlandse zomeravonden verlengen met een terrasoverkapping doek. Je laat gewoon het doek zakken en je kan heerlijk buiten blijven zitten. Stook de vuurschaal hoog op en je zit prima in je eigen achtertuin. Heel even krijg je het vakantiegevoel waarbij je teruggaat naar het warme gevoel uit het buitenland.  

Laat een terrasoverkapping doek op maat maken

Natuurlijk is geen enkele veranda hetzelfde. Elke veranda heeft een andere maat vooral als je hem zelf gemaakt hebt. Gelukkig kan je bij ons een terrasoverkapping doek op maat laten maken. Wij zorgen ervoor dat je veranda netjes afgesloten wordt met een doek die tot 90% de wind tegen kan houden. Je voelt misschien een verfrissend briesjes, maar over het algemeen gesproken zit je er warmpjes bij. Ondanks dat onze terrasoverkapping doek puur maatwerk is betaal je niet de hoofdprijs. We hebben al doeken op maat vanaf € 10 per m2. Laat direct je prijs berekenen op basis van de maten van jouw veranda. Elk doek wordt netjes afgewerkt geleverd en past exact in je overkapping.

Geen onderhoud nodig voor een terrasoverkapping doek!

Het lijkt je wel wat zo’n terrasoverkapping doek, maar je hebt geen zin in extra onderhoud. De tuin is puur bedoeld om lekker in te genieten en niet om constant in te werken. Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor het onderhoud van onze terrasoverkapping doek. Het enige wat je nodig hebt is een vochtig doekje om het doek af en toe schoon te maken. Dit hoeft eigenlijk alleen als er een harde regenbui geweest is en er modder opgespat is. Voor de rest is er helemaal geen onderhoud nodig en kan je genieten van een warme overkapping.

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat