opc_loader

Verandadak

Een verandadak is de ideale overkapping boven je nieuwe terras. Je hebt een prachtig terras aangelegd alleen in de zomermaanden loopt de temperatuur te hoog op. De temperaturen lopen zelfs zo hoog op dat het niet meer prettig is om buiten te zitten. Vooral niet als je een terras op het zuiden hebt. Je snakt naar een verfrissend windje op het terras terwijl je een drankje drinkt. Een verandadak is de ideale oplossing om je terras van een overkapping te voorzien. Dankzij een overkapping kan je lekker lang buiten blijven zitten en genieten van de zon. Op deze manier met een overkapping op maat gemaakt geniet je nog meer en langer van het buitenleven. Verandgordijnen.nl kan je perfect van dienst zijn met het realiseren van een aluminium overkapping.

Gesloten of open dak bepaal jezelf

Je vindt het heerlijk om het hele jaar door buiten te zitten. Bijvoorbeeld om lekker buiten te eten of te genieten van het zonnetje. Helaas wonen we niet in het zonnige zuiden van Europa waar de zon vaker schijnt. Maar dan nog heeft een veranda met verstelbaar dak voordelen. Of het mooi of slecht weer is met een verstelbaar dak van de terrasoverkapping bepaal jij of het open of dicht moet. Je zit fijn buiten te genieten met familie of vrienden en ineens begint het te regenen. Voorheen pakte je snel je spullen en ging je naar binnen. Vanaf nu kun je lekker buiten blijven zitten door snel het dak te sluiten. Gelukkig hebben wij de oplossing met een op maat verandadak.

Kies voor op maat

Geen één terras is hetzelfde waardoor de mogelijkheid voor op maat de uitkomst biedt. Verandagordijnen.nl is specialist in een Verandadak op maat te maken zodat het altijd perfect past. Of je nu een model kiest met aluminium lamellen die roterend draaien tussen de 0 - 135 graden of harmonicadoek wat open en dicht schuift. Alle zijn gebouwd in een degelijke aluminium constructie. Je kunt de terrasoverkapping volledig naar eigen wens samenstellen met vele extra's zodat je het hele jaar kunt genieten van de overkapping.

Voordelen?

Welke verandadak u ook kiest, ze hebben allemaal gemeenschappelijke voordelen:

  1. Voegt waarde toe aan je huis.
  2. Bepaal zelf de licht inval en schaduw.
  3. Kost een fractie van de prijs van een nieuwe serre.
  4. Betere temperatuurregeling.
  5. Lichtgewicht en vereist geen veranderingen in de structuur van de ruimte.
  6. Extra woonruimte wanneer volledig gesloten.
  7. Snel en eenvoudig te installeren.

Kies zelf de hoeveelheid zon

Met een Verandadak heb je een intelligente zonwering die door het openen of sluiten van het dak de temperatuur regelt. Dit gebeurt volgens de nieuwste innovatieve technieken die het mogelijk maken optimaal beschermd te zijn tegen hoge en lage temperaturen. Dankzij de eenvoudige installatie heb je slechts in één dag een perfecte flexibele terrasoverkapping aan je woning staan. Je kan deze volledig uitbouwen zodat het een extra woonruimte wordt. Maak de zijwanden dicht met glazen schuifdeuren of screens en geniet zowel in de zomer als winter van je extra ruimte. Het opbergen van tuinkussens ect behoort hiermee tot het verleden.