opc_loader

Verandadak

Een verandadak is de ideale overkapping boven uw nieuwe terras. U heeft een prachtig terras aangelegd alleen in de zomermaanden loopt de temperatuur te hoog op. De temperaturen lopen zelfs zo hoog op dat het niet meer prettig is om buiten te zitten. Vooral niet als uw terras op het zuiden licht. U snakt naar een verfrissend windje op het terras terwijl u een drankje drinkt. Een verandadak is de ideale oplossing om uw terras van een overkapping te voorzien. Dankzij de overkapping kan u lekker lang buiten blijven zitten en genieten van de zon. U kan nog meer genieten van het buitenleven met uw eigen overkapping op maat. Wij kunnen u helpen om een overkapping te realiseren boven uw eigen terras.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Maak van uw terras een multifunctionele buitenruimte

U vindt het heerlijk om het hele jaar door buiten te zitten. Bijvoorbeeld door lekker buiten te gaan eten of te genieten van het zonnetje. Helaas woont u niet in het zonnige Spanje, maar in Nederland. Het weer wil lang niet altijd meewerken. Met een beetje pech begint het zelfs te regenen en kan u niet lekker buiten zitten. Gelukkig hebben wij de oplossing op maat met een verandadak. Door een veranda te plaatsen kan u zelfs bij regenval buiten blijven zitten. Helemaal als u via onze shop bijpassende accessoires besteld. U kan hiermee bijvoorbeeld de zijkanten van uw overkapping afsluiten. Door heaters in het dak op te hangen kan u weer heerlijk buiten zitten. U kan zelfs bij slecht weer genieten van uw eigen overkapping op maat.

Verandadak op maat gemaakt

Helaas is geen één terras hetzelfde en heeft u dus geen standaard overkapping voor uw terras. Gelukkig maken wij een verandadak altijd op maat. U geeft uw afmetingen door en wij gaan voor u aan de slag. U kan in onze shop kiezen uit verschillende oplossingen op maat. Bijvoorbeeld een verandadak van hout of aluminium. Of een volledig gesloten dak of juist een lamellendak die u open kan zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw eigen veranda te personaliseren. In onze shop kan u zelf de veranda samenstellen en op maat maken.

Bestel uw eigen verandadak op maat in onze online shop.