opc_loader

Verandadak

Een verandadak is de ideale overkapping boven uw nieuwe terras. U heeft een prachtig terras aangelegd alleen in de zomermaanden loopt de temperatuur te hoog op. De temperaturen lopen zelfs zo hoog op dat het niet meer prettig is om buiten te zitten. Vooral niet als uw terras op het zuiden licht. U snakt naar een verfrissend windje op het terras terwijl u een drankje drinkt. Een verandadak is de ideale oplossing om uw terras van een overkapping te voorzien. Dankzij de overkapping kan u lekker lang buiten blijven zitten en genieten van de zon. U kunt nog meer genieten van het buitenleven met uw eigen overkapping op maat. Wij kunnen u helpen om een overkapping te realiseren boven uw eigen terras. Een verandadak is dus voor iedereen geschikt, die een terras heeft.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Verandadak eenvoudig online bestellen

U vindt het heerlijk om het hele jaar door buiten te zitten. Bijvoorbeeld door lekker buiten te gaan eten of te genieten van het zonnetje. Helaas woont u niet in het zonnige Spanje, maar in Nederland. Het weer wil lang niet altijd meewerken. Met een beetje pech begint het zelfs te regenen en kunt u niet lekker buiten zitten. Gelukkig hebben wij de oplossing op maat met een verandadak.

Door een veranda te plaatsen kunt u zelfs bij regenval buiten blijven zitten. Helemaal als u via onze website bijpassende accessoires besteld. U kunt hiermee bijvoorbeeld de zijkanten van uw overkapping afsluiten. Door heaters in het dak op te hangen kunt u weer heerlijk buiten zitten. U kunt zelfs bij slecht weer genieten van uw eigen overkapping op maat. Maak van uw terras een multifunctionele buitenruimte met een verandadak.

Verandadak op maat gemaakt

Helaas is geen één terras hetzelfde en heeft u dus geen standaard overkapping voor uw terras. Gelukkig maken wij een verandadak altijd op maat. U geeft uw afmetingen door en wij gaan voor u aan de slag.

U kunt in onze webwinkel kiezen uit verschillende oplossingen op maat. Bijvoorbeeld een verandadak van hout of aluminium. Of een volledig gesloten dak of juist een lamellendak die u open kan zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw eigen veranda te personaliseren. In onze shop kan u zelf de verandadak samenstellen en op maat maken.

Anderzijds voorkomt een verandadak ook veel problemen. Als u niet wilt betalen voor een nieuwe serre, maar een lek heeft, lijdt aan schimmel en condensatie of dat het hele jaar door geen constante temperatuur heeft, kan het installeren van een nieuw geïsoleerd verandadak de perfecte oplossing bieden. Vaste daken en zijn de perfecte oplossing voor het creëren van uitgebreid comfort in uw veranda, ongeacht het weer buiten.

Een verandadak is in wezen samengesteld uit lagen van gespecialiseerde materialen die zijn ontworpen om vele jaren van natuurlijke blootstelling mee te gaan.   De zijkanten lopen schuin af op een bepaalde helling stijging om sneeuw en water te werpen. Dit type dak bestaat uit twee in tegengestelde richting hellende daksecties, zodanig geplaatst dat de hoogste, horizontale randen samenkomen om de daknok te vormen. Dit is de klassieke, meest voorkomende dakvorm van een verandadak.

Wat zijn de voordelen van een verandadak?

Welke verandadak u ook kiest, ze hebben allemaal gemeenschappelijke voordelen:

  1. Voegt waarde toe aan uw huis;
  2. Betere thermische efficiëntie;
  3. Kost een fractie van de prijs van een nieuwe serre;
  4. Betere temperatuurregeling;
  5. Hulp om verwarmingskosten te verminderen;
  6. Lichtgewicht en vereist geen veranderingen in de structuur van de ruimte;
  7. Maak de kamer aantrekkelijker en bruikbaar het hele jaar door;
  8. Snel en eenvoudig te installeren;
  9. Bespaart geld op uw energierekening.
  10. Bestel uw eigen verandadak op maat in onze online shop.

Verandadaken heb je met veel unieke mogelijkheden. Ze zijn te bestellen in diverse maten, stijlen en wensen. Met een ruim assortiment verandadaken en jarenlange ervaring weten we hoe we de daken netjes te monteren, we zorgen ervoor dat de puntjes op de i komt.

Verandadaken zijn een intelligente zonwering die het open en dicht kantelen van de lamellen de temperatuur  binnen uw overkapping regelt. Dit gebeurt volgens de nieuwste innovatieve technieken die het mogelijk maken optimaal beschermd te zijn tegen zon en hoge temperaturen. Dankzij een eenvoudige installatie (in slechts één dag) past een verandadak zich aan elke buitenruimte aan, waardoor een atmosfeer van design en kunst ontstaat. De enige flexibele terrasoverkapping aan uw woning.

De overkappingen zijn aan de zijkant dicht te zetten. Verschillende montagemogelijkheden zijn mogelijk. Ze kunnen in combinatie met een serre zonwering geplaatst worden. Met een mooi verlengstuk, zoals een veranda of een serre, lijkt uw tuin en woonkamer een stuk groter. U hoeft zich niet meer te bekommeren om weersomstandigheden en tuinmeubels en kussens hoeven niet steeds verplaatst te worden.

Kortom maximaal genieten van het buitenleven met een minimum aan onderhoud.