opc_loader

Onze intrekbare doekoverkapping

Ontdek ons ​​assortiment waterdichte aluminium doekoverkapping en maak de juiste keuze voor je tuinaanleg. De aluminium pergola met schuifdoek reguleert de warmte in een kamer die aan de zon wordt blootgesteld en past zich dankzij het waterdichte materiaal aan alle weers omstandigheden. 

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Zomer en winter buiten genieten

De waterdichte doekoverkapping pergola biedt bij alle weersomstandigheden extra leefruimte op het terras. Het filtert de zonnestralen in de zomer en is waterdicht op regenachtige dagen. Geniet dus meer en langer van het buitenleven onder een aluminium flexibele verandaoverkapping. Op deze manier kun je onder alle omstandigheden van de tuin genieten. Onze aluminium overkapping is ontworpen om slecht weer te weerstaan, aangezien het bestand is tegen zware sneeuwval of harde wind.

Doekoverkapping op maat

De afmetingen van de doekoverkapping zijn flexibel en wordt op iedere afmeting op maat gemaakt. Voor de installatie zijn verschillende oplossingen mogelijk zodat er geen of nauwelijks beperkingen zijn. De montage van een aluminium schuifbare pergola is vrij eenvoudig waardoor een snelle montage mogelijk is. Door de samenstelling van de doekoverkapping is het mogelijk om ook rolgordijnen of ramen aan de zijkanten te instaleren. Verlichting en verwarming zullen comfort toevoegen aan deze duurzame ontwikkeling. Het materiaal is van geëxtrudeerd aluminium en het stof cq zeil van onze doekoverkapping wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en worden geleverd in een montageklare kit.