opc_loader

Schuifbare overkapping

De zomers worden warmer en de periodes van hittegolven nemen toe, waardoor je regelmatig je terras moet verlaten om wat koelte in huis te zoeken. De schuifbare overkapping is een ideale optie je kunt er bijna het hele jaar door in de tuin zitten, beschermd tegen de zon en hoge temperaturen. Wij bieden vele mogelijkheden in afmetingen en kleur van het doek bij de uitschuifbare overkapping te veranderen. Daarnaast zijn er legio optie toevoeging zoals LED verlichting en wind, regen en zon sesors. Je kan er ook voor kiezen om je uitschuifbare overkapping naast elektrische bediening met schakelaar op afstand te bedienen vanuit je loungefauteuil. Met een druk op de knop van de afstandsbediening schuift het waterdichte doek van de pergola open of dicht. Daarnaast ben je zeer felxibel want je kunt het uitschuif zeil op ieder moment laten stoppen zodat je zelf de hoeveelheid schaduw en licht bepaald.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Eevoudig en lichte overkapping

De schuifbare overkapping is gemonteerd op een aluminium frame, licht en eenvoudig te installeren. Door de elegantie van aluminium kan het gemakkelijk in alle woonstijlen worden geïntegreerd, van de modernste tot de oudste woningen, waar het een vleugje moderniteit zal toevoegen. Dankzij een ingenieus waterafvoersysteem wordt de constructie beschermd en het water op de juiste manier afgevoerd.

Verleng de periode van het buiten verblijf

De schuifbare overkapping is een perfecte oplossing om zelfs in de heetste periodes buiten te leven. Wil je lunchen op het terras maar de zon staat op zijn hoogtepunt en de temperaturen rijzen de pan uit? Geen probleem, schuif het doek gewoon open en je bent beschermd tegen zonnestraling en hitte! Met de schuifbare pergola kun je ook een schaduwrijke plek creëren boven de openingen van het huis, waardoor je de frisheid binnenin gegarandeerd. En voor gebieden waar de wind vaak waait, biedt de schuifbare veranda overkapping een uitstekende windweerstand, zodat je het doek van de pergola ongeacht het weer kunt gebruiken.