opc_loader

Verandadak met lamellen

Wilt je je tuin of terras optimaliseren en er meer en langer van genieten? Verandadak met lamellen in aluminium structuur is een alternatief voor de verschillende zonweringen voor je huis. Dankzij de oriëntatie van de lamellen kun je met de zon spelen en de temperatuur naar wens aanpassen. Kies uit de diverse modellen aluminium pergola's op maat. Een lamellen overkapping als terrasbescherming die de buitenkant verfraait om je huis te verfraaien. Je kan het verandadak met lamellen zowel aan de gevel muur monteren als vrijstaand. Je kunt de aluminium lamellen overkapping samenstellen volgens je eigen wensen en afmetingen zodat deze zich aanpast aan het terras.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Gebruik op elk moment en in elk weer

Kies voor uitmuntendheid door onze nieuwe, zelfvoorzienende aluminium lamellendak te kopen. Met zijn zeer solide aluminium structuur, ben je zeker van een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen slecht weer en de slijtage van de tijd. Volledig waterdicht in gesloten positie, kun je het verandadak met lamellen zelfs bij regenachtig weer gebruiken. Doordat de waterafvoer in de structuur van de aluminium pergola is geïntegreerd, is ook de waterafvoer verzekerd en biedt het een extra bron van comfort. Ook in de avond tot het einde van de nacht genieten in je pergola met lamellen dak? Dat kan met de LED-verlichtingsoptie met intensiteitsaanpassing is er om aan je verwachtingen te voldoen en je uitzonderlijke avonden te bieden onder een verlicht verandadak met lamellen.

Alunium pergola met verstelbaar dak

Voortbouwend op expertise en knowhow gedurende bijna 26 jaar. Hebben we nu een volledig assortiment met de uitbreiding van een verandadak met lamellen voor buiten. Al het comfort van een aluminium pergola, bestaande uit een lamellendak met verstelbare lamellen. Of ze nu parallel of loodrecht zijn, de oriëntatie van de lamellen varieert van 0 tot 135 ° om de zon op uw gemak te beheren. De lamellen overkapping is ideaal voor het reguleren van warmte in de zomer en voor het behoud van licht in de winter. Met zijn eigentijds ontwerp en kwaliteitsafwerking die hem uniek maken, zal lamellendak, naast het overdekken van uw terras, uw buitenkant verfraaien voor een echte meerwaarde aan je huis.