opc_loader

Verandadoeken op maat maken uw terras lekker knus en warm.

Een terrasoverkapping of veranda is natuurlijk lekker knus en gezellig. Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur prima zijn om buiten te zitten, maar een forse wind kan het koel doen aanvoelen. Het resultaat is dat u toch niet op uw terras kunt zitten. U zit misschien wel droog, maar door de wind koelt het snel af. Een mooie oplossing hiervoor zijn verandadoeken. Dit product zorgt ervoor dat u toch nog uit de wind kan zitten. De temperatuur loopt hierdoor al snel aangenaam op. Als het te warm wordt dan kunt u de doeken eenvoudig weer weghalen.

Bereken hier de prijs van het gewenste Verandadoek. De doeken zijn standaard voorzien van Polypropyleen band rondom en ronde ogen om de 50cm.

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Artikel 1 tot 25 (van de 25 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 25 (van de 25 artikelen). Resultaat:1

Verandadoeken maken het nog langer comfortabel op uw terras.

U kiest natuurlijk voor verandadoeken omdat u graag nog langer wilt genieten van uw terras. Uw veranda is een lekker plekje om plaats te nemen als het nog iets te fris is in uw tuin. U kunt eventueel een houtkachel onder uw veranda plaatsen om - in combinatie met de verandadoeken - ook in de wintermaanden buiten te kunnen zitten. Al snel krijgt u het echte woonkamergevoel in uw eigen achtertuin. Dankzij het verandadoek zit u afgeschermd van de wind en blijft de warmte langer op het terras hangen.

Verandadoek is lekker onderhoudsvriendelijk.

U heeft natuurlijk geen zin om uw verandadoeken uitgebreid schoon te maken. Gelukkig hoeft dit niet. Want u kunt de verandadoeken eenvoudig met een doekje schoonmaken. Dit hoeft u echt niet dagelijks te doen, gewoon als u denkt dat het wel weer tijd wordt om er een doekje overheen te halen. U hoeft voor een verandadoek geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. Gewoon een vochtig doekje is voldoende en u kan er voorlopig weer tegenaan. De verandadoeken zijn gemaakt van pvc. Dit is een soort plastic waardoor u een verandadoek zo eenvoudig schoon kan houden. Soms is dit wel nodig als er bijvoorbeeld een vrij harde regenbui geweest is en er modder is opgespat. Het is dan wel zo prettig even een doekje over uw verandadoek heen te halen.

Stel uw eigen verandadoek samen.

In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende designs en ophangsystemen. Op basis hiervan stelt u heel eenvoudig uw eigen verandadoek samen. De verandadoeken kunnen in verschillende afmetingen geleverd worden, zodat ze altijd prima in uw tuin staan. U kunt kiezen uit een reeks moderne designs. Bijvoorbeeld verandadoeken met een ruitje erin. Dit ruitje geeft u niet het gevoel dat u opgesloten zit en u heeft meer zicht op uw tuin. Dankzij de verschillende bevestigingsmogelijkheden passen deze verandadoeken eigenlijk altijd wel in uw tuin. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen verandadoek.Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Verandazeilen op maat

Serrezeilen op maat