opc_loader

Verandadoeken op maat maken uw terras lekker knus en warm.

Een terrasoverkapping of veranda is natuurlijk lekker knus en gezellig. Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur prima zijn om buiten te zitten, maar staart een forse wind waardoor het koel aanvoelt. Het resultaat is dat u nog niet langer op uw terras kan zitten. U zit misschien wel droog, maar door de wind koelt het al snel af. Een mooie oplossing voor dit probleem zijn verandadoeken. Een verandadoek zorgt ervoor dat u toch nog uit de wind kan zitten. De temperatuur loopt hierdoor al snel aangenaam op. Als het te warm wordt dan kan u de doeken eenvoudig weer weghalen.

Bereken hier de prijs van het gewenste Verandadoek. De doeken zijn standaard voorzien van Polypropyleen band rondom en ronde ogen om de 50cm.

Eigenschappen:

Materiaal: PVC Gaasdoek

Verandadoek PVC
UV bescherming(schaduw): 85% - 90%
Winddichtheid: 97%
Doorkijk: 100%
Gewicht: 250gr/m2
Kleuren: Zwart, Grijs, Wit en Zand

Kleuren PVC Gaasdoek 250gr/m²:
PVC Gaasdoek Verandadoeken

Materiaal: HDPE

HDPE verandadoek
UV bescherming(schaduw): 69% - 97%%
Winddichtheid: 90%
Doorkijk: 40%
Gewicht: 285gr/m2
Kleuren: Antraciet, Ivoor, Grijs, Zand en Zwart

Kleuren HDPE 285gr/m²:
Privacydoek HDPE op maat kleuren

Meerprijs:
- Ogen om de 25cm
- Ovale ogen €4,24
- Ovale ogen met kunststof draaiknoppen €6.36 p.st
- Tenax drukkers €11,36p.st
- Caravanrail €17,78 per lengte meter
- Doorzichtig venster met hoogte van 140cm €18,70 per lengte meter
- Rits €27,50 per lengte meter

Hier onder vindt u een aantal verschillende voorbeelden van een Verandadoek.

Verandadoek A met ronde ogen rondom. Iedere afmeting is mogelijk.

Verandadoek met ronde zeilogen

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Verandadoek B met ovale ogen rondom. Iedere afmeting is mogelijk.

Verandadoek met ovale zeilogen

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Verandadoek C met ronde ogen rondom en uitsparing. Iedere afmeting is mogelijk

Verandadoek met uitsparing

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Verandadoek D met een schuine zijde en ronde ogen rondom. Iedere afmeting is mogelijk

Verandadoek met schuine zijde

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Verandadoeken maken het nog langer comfortabel op uw terras.

U kiest natuurlijk voor verandadoeken omdat u graag nog langer wil genieten van uw terras. Uw veranda is natuurlijk een lekker plekje om onder plaats te nemen als het nog iets te fris is in uw achtertuin. U kan eventueel een houtkachel onder uw veranda plaatsen en in combinatie met de verandadoeken kan u zelfs in de wintermaanden buiten zitten. Al snel krijgt u het echte woonkamer gevoel midden in uw eigen achtertuin. De warmte van de houtkachel zorgt ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van uw achtertuin. Dankzij het verandadoek zit u afgeschermd van de wind en blijft de warmte langer op het terras hangen.

Verandadoek is lekker onderhoudsvriendelijk.

U heeft natuurlijk geen zin om ook nog uw verandadoeken uitgebreid schoon te maken. Gelukkig hoeft dit helemaal niet want u kan de verandadoeken eenvoudig met een doekje schoonmaken. Dit hoeft u echt niet dagelijks te doen gewoon als u denkt dat het wel weer tijd wordt om er een doekje overheen te halen. U hoeft voor een verandadoek geen speciale schoonmaakmiddelen te hebben. Gewoon een vochtig doekje is voldoende en u kan er voorlopig weer tegenaan. De verandadoeken zijn gemaakt van PVC. Dit is een soort plastic waardoor u een verandadoek zo eenvoudig schoon kan houden. Soms is dit wel nodig als er bijvoorbeeld een vrij harde regenbui geweest is en er modder is opgespat. Het is dan wel zo prettig als u even een doekje over uw verandadoek heen kan halen.

Stel uw eigen verandadoek samen.

In onze webshop kan u kiezen uit verschillende designs en ophangsystemen kiezen. Op basis hiervan stelt u heel eenvoudig uw eigen verandadoek samen. De verandadoeken kunnen in verschillende afmetingen geleverd worden zodat ze altijd prima in uw tuin staan. U kan niet alleen kiezen voor verschillende designs, maar ook qua uitstraling voor nieuwe ontwerpen. Bijvoorbeeld voor verandadoeken met een ruitje erin. Dit ruitje geeft u niet het gevoel dat u opgesloten zit en u heeft meer zicht in en rond uw tuin. Dankzij de verschillende bevestigingsmogelijkheden passen deze verandadoeken eigenlijk altijd wel in uw tuin. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen verandadoek.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Verandazeilen op maat

Serrezeilen op maat