opc_loader

Verandagordijnen zeer effictief en decoratief

Door de nieuwe verandagordijnen wordt uw terrasoverkapping of veranda nog meer een langdurig buitenverblijf. Naast dat een verandagordijn natuurlijk de zonnestralen buiten uw veranda houdt zorgen deze ook voor een decoratieve aankleding in een modieuze kleur. Ook wanneer er plotsklaps een wind opsteekt of het begint te regenen dan is het dicht schuiven van een veranda gordijn de oplossing en blijft u heerlijk beschut zitten zonder ervan last te hebben. Tevens werkt een verandagordijn privacy verhogend omdat u geen last meer heeft van inkijk van buren.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Beschutting met verandagordijnen

Naast de praktische voordelen van de verandagordijnen tegen zon, tocht, wind en regen biedt het ook een privacy verhogend voordeel. Wanneer verandagordijnen gesloten zijn kijkt men niet meer direct binnen in uw overkapping. Verandagordijnen zijn weerbestendig en gegarandeerd rot en schimmelwerend en daarnaast zeer gemakkelijk schoon te maken, hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor bij een jacuzzi voor meer privacy. Door de dichtheid 80-90% van het materiaal, ondanks de openheid is men volledig beschut tegen nieuwsgierigen.

Diverse toepassingen van verandagordijnen

Niet alleen een veranda of terrasoverkapping zijn zeer geschikt voor het plaatsen van verandagordijnen. Ook past een verandagordijn perfect in een carport, prieel, tuinhuis of balkon. Als men in het bezit is van een prieel dan zijn verandagordijnen een uitkomst. Wanneer u dan kiest voor afzonderlijke gordijnen kunt u zelf bepalen welke veranda gordijnen open of dicht moeten, waardoor u altijd een optimaal verblijf heeft in uw prieel. Daarnaast kunt u het verblijf buiten met de toepassing van een verandagordijn verlengen door het plaatsen van een terrasverwarmer onder uw overkapping of in uw prieel.

Verandagordijnen bieden de oplossing

Ieder verandagordijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt dus zelf bepalen op wat voor manier u de bediening van het veranda gordijn wilt, namelijk een railsysteem of een staalkabel. Daarnaast kunt u kiezen voor aantal sluiting mogelijkheden, zo is er een caravanrail waardoor het verandagordijn altijd aan een zijde vast zit. Een andere mogelijkheid zijn de patentbeugels met ovale zeilogen of de elastieken, hierdoor kunt u de verandagordijnen gemakkelijk sluiten en open maken. Daarnaast kunt u eventuele specifieke wensen kenbaar maken die mogelijkheden bieden. Dus wacht geen moment en kies voor een verandagordijn en creer uw eigen sfeer.