opc_loader

Verandagordijnen zeer effectief en decoratief

Door verandagordijnen wordt uw terrasoverkapping of veranda een plek waar u nog langer buiten kunt blijven. De gordijnen houden niet alleen de zonnestralen tegen, ze zorgen ook voor een decoratieve aankleding in een modieuze kleur. Ook als er opeens een wind opsteekt of het begint te regenen, dan is het dichtschuiven van een verandagordijn de oplossing en blijft u heerlijk beschut zitten. Tevens verhoogt een verandagordijn uw privacy, omdat u geen last meer heeft van inkijk.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Beschutting met verandagordijnen

Naast de praktische voordelen van de verandagordijnen tegen zon, tocht, wind en regen, biedt het ook een privacy verhogend voordeel. Wanneer verandagordijnen gesloten zijn, kijkt men niet meer direct binnen in uw overkapping. Verandagordijnen zijn weerbestendig en gegarandeerd rot- en schimmelwerend. Ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Daardoor zijn ze ook geschikt voor meer privacy bij een jacuzzi. Doordat de dichtheid van het materiaal 80 tot 90% is, bent u ondanks de openheid volledig beschermd tegen nieuwsgierige ogen.

Diverse toepassingen van verandagordijnen

Verandagordijnen zijn niet alleen geschikt voor een veranda of terrasoverkapping, maar komen ook van pas bij een carport, een prieel, een tuinhuis of een balkon. Heeft u een prieel? Dan zijn verandagordijnen een uitkomst. Wanneer u dan kiest voor losse gordijnen kunt u zelf bepalen welke gordijnen open of dicht moeten. Daardoor heeft u altijd een optimaal verblijf in uw prieel.

Verandagordijnen bieden de oplossing

Ieder verandagordijn wordt op maat gemaakt. U kunt dus zelf bepalen op wat voor manier u de bediening van het verandagordijn wilt; een railsysteem of een staalkabel. Daarnaast kunt u kiezen voor aantal aansluitmogelijkheden, zo is er een caravanrail waardoor het verandagordijn altijd aan een zijde vast zit. Een andere mogelijkheid zijn de patentbeugels met ovale zeilogen of de elastieken. Hiermee kunt u de verandagordijnen gemakkelijk sluiten en openen. Daarnaast kunt u eventuele specifieke wensen kenbaar maken die mogelijkheden bieden. Dus wacht geen moment en kies voor een verandagordijn en creëer uw eigen sfeer.