opc_loader

Verandagordijn 450cm

Artikelnr: A00181

Verandagordijn 450cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

402,64
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Verandagordijn 450cm

Met een verandagordijn van 450cm breed maakt u onder uw overkapping het buitenleven qua sfeer helemaal compleet. Want naast de praktische voordelen van een verandagordijn 450cm zoals het beschermen tegen zonnestralen, wind en regen wordt ook het sfeer gehalte verhoogd onder de terrasoverkapping. Door de overkapping dicht te maken met een buiten schuifgordijn van 450cm wordt het binnenleven nog meer naar buiten gehaald. Wanneer u dan in de gesloten overkapping nog een terrasheater monteert kunt u ook bij frissere momenten genieten van uw tuin en terras.

Kies de juiste hoogte in een verandagordijn 450cm

Doordat wij de verandagordijnen opmaat maken is het mogelijk om de breedte en hoogte maat zelf aan te geven. Het enigste waar u rekening mee moet houden is hoe u het verandagordijn bevestigd, dwz wordt het verandagordijn in de opening of tegen de opening van de veranda geplaatst? Dit is zowel belangrijk voor de breedte als hoogte maat. Bij het plaatsen van het buiten schuifgordijn 450cm in de opening blijft er aan de bovenzijde tussen de rail en het gordijn een opening van 5cm, u kunt deze opening afdekken door een houtenplank. Wanneer u het gordijn tegen de opening van de veranda plaatst is het gordijn gelijk met bovenzijde, u krijgt dan wel de rail aan de buitenkant van de overkapping in het zicht. Kies bij optie keuze de juiste hoogte.

Doek kwaliteit voor een verandagordijn 450cm

Het 285gr/m² HDPE materiaal wat we gebruiken voor het verandagordijn 450cm heeft een Uv garantie van 95% over 5 jaar. Naast de Uv bescherming van 95% geeft het 285gr/m² HDPE materiaal ook een bescherming van 80-90% tegen wind. En niet geheel onbelangrijk is dat u ook nog door het materiaal naar buiten kunt kijken en dus geen opgesloten gevoel heeft. Door de structuur van het HDPE materiaal valt het stof als een normaal gordijn met plooien en laat het zich gemakkelijk bedienen. Door de winddichtheid van het verandagordijn 450cm houdt het bij kou de warmte vast waardoor u onder de overkapping beschut zit en zodoende er langer gebruik van kunt maken.

Kleuren 285gr/m² HDPE:

Buitengordijn HDPE kleuren

Verandagordijn  HDPE met rollers.
Zowel links als rechts ovale ogen, tourniquets, tenax.

Verandagordijn HDPE met rollers.
1 Zijkant ovale ogen, tourniquets, tenax, 1 Zijkant caravanrail
buitengordijn 200cm ovale ogen en rollers op de band buitengordijn 200cm caravanrail en rollers op de band

Conclusie!
Een verandagordijn van 450cm is dus een ideaal alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand onder uw terrasoverkapping. Met een verandagordijn bepaalt u zelf wanneer u gesloten of open wilt genieten van uw tuin en terras. Ook wanneer het Verandagordijn 450cm gesloten is kunt u toch vanuit de overkapping uw tuin inkijken. Een buiten gordijn heeft vele voordelen tov een rolgordijn of verandazeil.

Eigenschappen:
 68-93% Schaduw en bescherming tegen UV
 90% Windreductie -, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
 Gewicht 285gr/m²
 Afwerking zijkanten dmv pp band.
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 90% bescherming tegen UV-straling
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
 Rail 24mm verzinkt metaal 
 Rollers 24mm verzinkt
Schaduwdoek stof HDPE valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Bestel procedure:
Verandagordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het Verandagordijn 450cm lengte vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 190cm iedere keer per 2,5cm tm 300cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 190cm of natuurlijk hoger dan 300cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 196,20cm dan neemt u de afmeting van 197,5cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Maatwerk:
De verandagordijnen worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Retour procedure:
Verandagordijn zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een Verandagordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Contact gegevens:
verandagordijnen.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@verandagordijnen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items