opc_loader

Verandagordijn 500cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandagordijn 500cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 5-10 werkdagen na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: NL €25,00 / B €30,00

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

431,18
Accessoires
Doorzichtig venster
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
x

Verandagordijn 500cm

Een overkapping heeft altijd hetzelfde probleem van zon, regen en wind wat onder de open zijde doorkomt. Door het monteren van een Verandagordijn 500cm onder de veranda wordt dit voorkomen. Verandagordijn 500cm verlengt en verhoogt het comfort onder uw veranda en terrasoverkapping waardoor het buitenleven verlengt wordt. Een Verandagordijn 500cm is vaak een uitstekend en voordelig alternatief voor het dichtmaken van een zijde van de terrasoverkapping.

Stel uw eigen Verandagordijn 500cm samen

Doordat iedere overkapping, serre, veranda, prieel of tuinhuis een andere vorm of afmeting heeft, is het maatwerk van verandagordijnen de oplossing. Door het maatwerk kan bijna iedere persoonlijke wens gerealiseerd worden. Ondanks de standaard hoogte afmetingen die vermeld staan bij dit verandagordijn is het mogelijk om iedere hoogte te laten maken. Maar om et u gemakkelijk te maken en een inzicht te geven in de kosten hebben wij van Verandagordijnen.nl een aantal voorbeeld hoogte afmetingen weergegeven. Volg de stappen voor de juiste afmetingen in het bestelproces.

Bestel de juiste hoogte voor uw Verandagordijn 500cm

Bij het buitengordijn 500cm vindt u verschillende hoogte afmetingen opties, iedere keer gaat de hoogte 2.5cm omhoog beginnend bij 190cm tot 240cm. Naast de hoogtes die weergegeven worden bij de opties is iedere afmeting mogelijk. Zodra u een afmeting wilt die buiten de opties valt stuurt u ons een email met de betreffende afmeting van het verandagordijn en wij rekenen deze voor uw uit. Als prijsindicatie voor de juiste lengte van het verandagordijn 500cm kunt u de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit.

Soepele bediening dmv het schuifsysteem

Door het innovatieve rail systeem wat u onder tegen het plafond monteert of tegen de voorkant van een terrasoverkapping schuift het Verandagordijn 500cm altijd zeer gemakkelijk open of dicht. Wanneer het niet mogelijk is om een railsysteem te monteren kan er ook een staalkabel gespannen worden waar dmv karbijnhaken het verandagordijn 500cm over schuift. Aan de zijkanten kan men kiezen voor verschillende sluiting mogelijkheden van het verandagordijn 500cm. Voor het juist monteren en opmeten van het verandagordijn 500cm zie tabblad extra informatie voor de juiste montage tekening.

Eigenschappen Verandagordijn 500cm:
* Materiaal keuze: 180 of 285gr/m² HDPE
* Kleuren: 180gr/m² Zwart, Grijs, 285gr/m² Antraciet, Off-White, Zand en Bruin/Black
* Bescherming: 95% tegen Uv stralen
* Windreductie: 80-90%
* Geleiding: Gegalvaniseerde rail of Staalkabel
* Garantie: 5 jaar op Uv stabiliteit

Levertijd: 5-10 werkdagen

Retour procedure:
Verandagordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een verandagordijn 500cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Verandagordijn 500cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Montage in de opening:

buitengordijn montage in de opening

Montage tegen de opening:

buitengordijn montage tegen de opening

Verandagordijn 500cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items