opc_loader

verandarolgordijn

Verandarolgordijnen

Met een verandarolgordijn haalt u de ideale oplossing in huis tegen laagstaande zon of wanneer u gewoon behoefte heeft aan wat extra beschutting en privacy in uw tuin. Net als alle andere producten is ook het rolgordijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zal ook deze verandarolgordijn aanschaf vele zonnige uren meegaan.

Het rolgordijn is bovendien fraai vormgegeven en fungeert hiermee ook als decoratief element in de tuin. De rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk te onderhouden en bovendien zijn ze schimmelafstotend. Regelmatig onderhoud blijft natuurlijk belangrijk, maar uw zonnescherm wordt in ieder geval niet een verzamelplek van schimmels die u liever niet in uw tuin heeft.

Artikel 1 tot 60 (van de 60 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 60 (van de 60 artikelen). Resultaat:1

Verandarolgordijn online bestellen 

Het nieuwe oprolsysteem van de verandarolgordijnen zorgt voor een complete of halve afdichting, waardoor het verblijf buiten onder uw terrasoverkapping dusdanig verlengd wordt. Ook bij minder mooi weer kunt u door de veranda rolgordijnen genieten van uw overkapping. Deze nieuwe toepassing van zonwering voor veranda's en terrasoverkappingen zijn een voordelig en goed alternatief voor de bekendere screens. Alle verandarolgordijnen worden speciaal voor u in de natuurlijke uitstraling HDPE 180 of 285gr/m² kunststof doek op maat gemaakt tot een maximale breedte van 6m.

Geniet u graag van uw veranda maar wilt u het comfort nog wat verhogen? In dat geval is het mogelijk om een buitenrolgordijn aan te schaffen bij Verandagordijnen.nl. Deze zorgt voor een mate van privacy en beschermt tegen de elementen. Bij Verandagordijnen.nl kunt u verschillende rolgordijnen kopen die aan uw veranda geplaatst kunnen worden. Wanneer u zoekt naar meer informatie over de mogelijkheden of onze producten dan bent u welkom contact met ons op te nemen.

Verandagordijnen.nl zorgt dat u een hoge kwaliteit buitenrolgordijn kan kopen die door onze monteurs geplaatst kan worden. Het is mogelijk om bij ons veel verschillende producten te kopen voor uw tuin. Wij beschikken daarbij over een eigen deskundig team dat ervoor zorgt dat de nieuwe spullen professioneel worden aangeboden! Verandagordijnen.nl heeft een goede kennis van zaken en geven u graag advies.

Gemakkelijke bediening van verandarolgordijnen

De uitvoering van een verandarolgordijn is simpel en eenvoudig maar zeer efficiënt. Door het ontbreken van zijgeleiders zoals bij een duurder screen is een veranda rolgordijn voordeliger. De bediening van de verandagordijnen gaat zeer soepel dmv een draaistang met wind oog zoals ook bij een zonnescherm. Door toepassing van dit oprolsysteem maakt het geen verschil of u een groot of klein verandarolgordijn monteert.  Daarnaast is er gekozen voor het weerbestendige  rot en schimmelwerende HDPE kunststof materiaal. Hierdoor kan men de verandarolgordijnen het gehele jaar door met een gerust hart buiten laten hangen, alhoewel het demonteren van een veranda rol gordijn weinig voorstelt en eenvoudig snel binnen enkele minuten gerealiseerd is.