opc_loader

verandarolgordijn

Verandarolgordijnen

Met een verandarolgordijn haalt u de ideale oplossing tegen laagstaande zon in huis. Het rolgordijn is ook ideaal als u behoefte heeft aan wat extra beschutting en privacy in uw tuin. Net als alle andere producten is ook het rolgordijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zal ook dit  verandarolgordijn na aanschaf veel zonuren meegaan.

Het rolgordijn is bovendien fraai vormgegeven en is dus ook een decoratief element in de tuin. De rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze schimmelafstotend. Regelmatig onderhoud blijft natuurlijk belangrijk, maar uw zonnescherm wordt in ieder geval geen verzamelplek van schimmels die u liever niet in uw tuin heeft.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Verandarolgordijn online bestellen 

Het nieuwe oprolsysteem van de verandarolgordijnen zorgt voor een complete of halve afdichting. Daardoor wordt uw verblijf onder uw terrasoverkapping verlengd. Ook bij minder mooi weer kunt u door de verandarolgordijnen genieten van uw overkapping. Deze nieuwe toepassing van zonwering voor veranda's en terrasoverkappingen is een voordelig en goed alternatief voor de bekendere screens. Alle verandarolgordijnen worden speciaal voor u in de natuurlijke uitstraling HDPE 180 of 285 gr/m² kunststofdoek op maat gemaakt tot een maximale breedte van 6 meter.

Geniet u graag van uw veranda, maar wilt u het comfort nog wat verhogen? In dat geval is het mogelijk om een buitenrolgordijn aan te schaffen. Het product zorgt voor privacy en beschermt tegen de elementen. Bij Verandagordijnen.nl kunt u verschillende rolgordijnen kopen die aan uw veranda geplaatst kunnen worden. Wanneer u zoekt naar meer informatie over de mogelijkheden of onze producten dan bent u welkom contact met ons op te nemen.
 

Verandagordijnen.nl verkoopt hoge kwaliteit buitenrolgordijnen, die door onze gespecialiseerde monteurs geplaatst kunnen worden. Het is overigens mogelijk om bij ons veel verschillende producten te kopen voor uw tuin. Wij beschikken over een deskundig team. Verandagordijnen.nl heeft een goede kennis van zaken en we geven u graag advies.

Gemakkelijke bediening van verandarolgordijnen

De uitvoering van een verandarolgordijn is simpel en eenvoudig, maar zeer efficiënt. Door het ontbreken van zijgeleiders, zoals bij een duurder screen, is een verandarolgordijn voordeliger. De bediening van de verandagordijnen gaat zeer soepel met een draaistang die voorzien is van een zogeheten windoog, bekend van een zonnescherm. Bij dit oprolsysteem maakt het geen verschil of u een groot of klein verandarolgordijn monteert. Daarnaast is er gekozen voor het weerbestendige en rot- en schimmelwerende HDPE-kunststof. Hierdoor kan men de verandarolgordijnen het hele jaar door met een gerust hart buiten laten hangen, alhoewel het demonteren van een verandarolgordijn weinig voorstelt. Het is eenvoudig te doen en binnen enkele minuten gerealiseerd.