opc_loader

Verandarolgordijn 100cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandarolgordijn 100cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

275,70
Hoogte Afmeting
Kleuren HDPE
Bediening
x

Verandarolgordijn 100cm

Met een Verandarolgordijn 100cm bepaalt uzelf hoeveel zon, inkijk of wind u binnen in uw overkapping wilt. Door het soepele draaimechanisme van het windoogwerk draait u snel en eenvoudig het verandarolgordijn 100cm in of uit. U kunt er dus ook voor kiezen om verandarolgordijnen als complete verticale zonwering te gebruiken voor een opening. Door het ontbreken van zijgeleiders zoals bij een screen is het bevestigen van een veranda gordijn 100cm zeer eenvoudig en snel gebeurd. Door het gebruik van een verandarolgordijn 100cm wordt het buitenleven onder uw overkapping een stuk aangenamer en dusdanig verlengd dat u er een langere periode gebruik van kunt maken.

Maatwerk bij een Verandarolgordijn 100cm

Het Verandarolgordijn 100cm wordt helemaal speciaal voor iedere klant op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan de meeste specifieke eisen van onze klanten voldoen. Dit is zeker een meerwaarde omdat iedere veranda, terrasoverkapping of serre een andere afmeting heeft. Daardoor zijn lengte en hoogte afmetingen geen enkel probleem en kunnen wij verandarolgordijnen produceren tot maar liefst 6m lengte. Natuurlijk heeft u keuze uit een tal van verschillende kleuren in HDPE kwaliteit(kunststof high density polyethyleen) doek.

Hoe bestel ik een juiste hoogte afmeting bij een Verandarolgordijn 100cm?

Ondanks de standaard hoogte afmetingen vermeld bij opties is het mogelijk om specifiek iedere hoogte te laten maken in een verandagordijn 100cm. Maar om het u gemakkelijk te maken en een inzicht te geven in de kosten hebben wij van Verandagordijnen.nl een aantal voorbeeld hoogte afmetingen weergegeven, iedere keer oplopend per 5cm vanaf 100cm tm 240cm. Maar zoals gezegd iedere tussenliggende afmeting is ook mogelijk. Zodra u een afmeting wilt die buiten de standaard opties van het Verandagordijn 100cm vallen stuurt u ons een email met de betreffende afmeting van de bewuste afmeting en wij rekenen deze voor uw uit. Als prijsindicatie voor de juiste afmeting van het verandarolgordijn 100cm neemt maat boven de afmeting die u wilt.

Kies de juiste HDPE kleur:

verandagordijnen hdpe kleuren

Uitvoering van Verandarolgordijn:

Verandarolgordijn

verandarolgordijn

Eigenschappen Verandarolgordijn 100cm:
* Materiaal: HDPE
* Kleuren: Zwart, Grijs, Antraciet, Off-White, Zand en Bruin/Black
* 95% bescherming tegen Uv stralen
* 80-90% windreductie
* Gegalvaniseerde buis
* Draaistang
* Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Levertijd: 3 weken

Retour procedure:
Verandarolgordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een verandagordijn 100cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Verandarolgordijn 100cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Verandarolgordijn 100cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items