opc_loader

Verandarolgordijn 300cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandarolgordijn 300cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: ± 5-10 werkdagen na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: NL €42.50 / B €47.50

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

480,51
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Bediening
x

Verandarolgordijn 300cm

Met een Verandarolgordijn 300cm bepaalt uzelf hoeveel zon, inkijk of wind u binnen in uw overkapping wilt. Door het soepele draaimechanisme van het windoogwerk draait u snel en eenvoudig het verandarolgordijn 300cm in of uit. U kunt er dus ook voor kiezen om verandarolgordijnen als complete verticale zonwering te gebruiken voor een opening. Door het ontbreken van zijgeleiders zoalsbij een screen is het bevestigen van een veranda gordijn 300cm zeer eenvoudig en snel gebeurd. Door het gebruik van een verandarolgordijn 300cm wordt het buitenleven onder uw overkapping een stuk aangenamer en dusdanig verlengd dat u er een langere periode gebruik van kunt maken.

Maatwerk bij een Verandarolgordijn 300cm

Het Verandarolgordijn 300cm wordt helemaal speciaal voor iedere klant op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan de meeste specifieke eisen van onze klanten voldoen. Dit is zeker een meerwaarde omdat iedere veranda, terrasoverkapping of serre een andere afmeting heeft. Daardoor zijn lengte en hoogte afmetingen geen enkel probleem en kunnen wij verandarolgordijnen produceren tot maar liefst 6m lengte. Ook heeft u keuze uit een 3 tal verschillende kwaliteiten(180gr/m², 230gr/m² en 285gr/m²) HDPE kunststof high density polyethyleen doek, leverbaar in diverse kleuren.

Hoe bestel ik een juiste hoogte afmeting bij een Verandarolgordijn 300cm?

Ondanks de standaard hoogte afmetingen vermeld bij opties is het mogelijk om specifiek iedere hoogte te laten maken in een verandagordijn 300cm. Maar om het u gemakkelijk te maken en een inzicht te geven in de kosten hebben wij van Verandagordijnen.nl een aantal voorbeeld hoogte afmetingen weergegeven, iedere keer oplopend per 5cm vanaf 100cm tm 240cm. Maar zoals gezegd iedere tussenliggende afmeting is ook mogelijk. Zodra u een afmeting wilt die buiten de standaard opties van het Verandagordijn 300cm vallen stuurt u ons een email met de betreffende afmeting van de bewuste afmeting en wij rekenen deze voor uw uit. Als prijsindicatie voor de juiste afmeting van het verandarolgordijn 300cm neemt maat boven de afmeting die u wilt.

Eigenschappen Verandarolgordijn 300cm:
* Materiaal keuze: 180 of 285gr/m² HDPE
* Kleuren: 180gr/m² Zwart, Grijs, 285gr/m² Antraciet, Off-White, Zand en Bruin/Black
* Bescherming: 95% tegen Uv stralen
* Windreductie: 80-90%
* Geleiding: Gegalvaniseerde rail of Staalkabel
* Garantie: 5 jaar op Uv stabiliteit

Levertijd: 5-10 werkdagen

Retour procedure:
Verandarolgordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een verandagordijn 300cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Verandarolgordijn 300cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Verandarolgordijn 300cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items