opc_loader

Verandarolgordijn 350cm

Artikelnr: A00259

Verandarolgordijn 350cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

568,97
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Montage
Bediening
Zijde bediening vanuit voorkant
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Verandarolgordijn 350cm

Verandarolgordijn 350cm geeft beschermt u tegen zon, wind en regen. Kies uit diverse materialen met ieder zijn eigen voordelen voor de juiste zonwering voor uw terrasoverkapping. Voorkom op deze manier hinder van wind en zon. Ook is het mogelijk om het verandarolgordijn van 350cm voor een deuropening of raam te hangen waardoor u ook binnen beschermd bent tegen hinderlijk zonlicht. Voor de bediening van het buiten rolgordijn 350cm kunt u kiezen voor het zeer eenvoudige oprol mechanisme, u draait d.m.v. een draaistang het verandarolgordijn omhoog of omlaag. Of u kiest voor het gemak en u bedient hem elektrisch d.m.v. een schakelaar of afstandsbediening. Door het extra gewicht van de rvs-buis onderin het verandarolgordijn is deze zeer gemakkelijk naar boven en beneden te draaien.

Kies de juiste hoogte in een verandarolgordijn 350cm

Een verandarolgordijn 350cm is zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Het wordt namelijk op het kozijn, frame, muur of balken geschroefd met speciale beugels waar u het verandarolgordijn 350cm weer in bevestigd. Dit alles stelt niet heel veel voor en is snel en gemakkelijk te realiseren, ook al bent u niet zo handig. Doordat wij de verandarolgordijn opmaat maken is het mogelijk om de exacte breedte en hoogte maat zelf aan te geven, daarbij kunnen wij u ook dan perfect van dienst zijn voor de juiste bevestiging mogelijkheden. Verandarolgordijn hebben geen zijgeleiders nodig zoals bij screens, dit schilt weer in de bevestiging. Ondanks het ontbreken van de zijgeleiders loopt een verandarolgordijn toch altijd recht van boven naar beneden. Wanneer het buiten rolgordijn 350cm uitgerold is kan men deze onder vastzetten.

Kleuren 285gr/m² HDPE:

Buitengordijn HDPE kleuren

De juiste keus in montage en bediening:
Voor de bevestiging heeft men de vrije keus tussen muur of plafond montage. Voor de bediening maakt het geen verschil of u voor links of rechts kiest. U kunt dit aangeven bij bestelling maar kan achteraf door uzelf altijd gewijzigd worden.

Verandarolgordijn HDPE

buitenrolgordijn 100cm hdpe

Conclusie!
Een verandarolgordijn van 350cm is dus een ideaal alternatief voor een duurdere screen voor het beschermen tegen wind en zonlicht. Met een verandarolgordijn bepaalt u zelf wanneer u deze gesloten, hal open of helemaal open wilt en op die manier het licht bepaalt in uw veranda, terrasoverkapping, tuinhuis of woning. Een bijkomend voordeel van een verandarolgordijn 350cm is dat wanneer het gesloten is u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken.

Eigenschappen:
 68-93% Schaduw en bescherming tegen UV
 90% Windreductie -, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
 Gewicht 285gr/m²
 Afwerking zijkanten d.m.v. Batyline Keops band
 Wij houden rekening met een extra slag om de buis tot 270cm
 Het HDPE materiaal is elastisch en soepel waardoor de zijkanten golven en niet strak hangen.
 De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 5-7cm
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 90% bescherming tegen UV-straling
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
Schaduwdoek stof HDPE Neutral Sand valt valt buiten het wettelijke retourrecht i.v.m. maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Bestel procedure:
Verandarolgordijn worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het verandarolgordijn 350cm lengte vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 350cm iedere keer per 5cm tm 350cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 350cm of natuurlijk hoger dan 350cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 123cm dan neemt u de afmeting van 350cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Maatwerk:
De verandarolgordijn worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Retour procedure:
Verandarolgordijn zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een verandarolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden i.v.m. maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Verandarolgordijn

Contact gegevens:
Verandagordijnen.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items