opc_loader

Verandarolgordijn 450cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandarolgordijn 450cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

657,55
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Bediening

Verandarolgordijn 450cm

Met een Verandarolgordijn 450cm bepaalt uzelf hoeveel zon, inkijk of wind u binnen in uw overkapping wilt. Door het soepele draaimechanisme van het windoogwerk draait u snel en eenvoudig het verandarolgordijn 450cm in of uit. U kunt er dus ook voor kiezen om verandarolgordijnen als complete verticale zonwering te gebruiken voor een opening. Door het ontbreken van zijgeleiders zoals bij een screen is het bevestigen van een veranda gordijn 450cm zeer eenvoudig en snel gebeurd. Door het gebruik van een verandarolgordijn 450cm wordt het buitenleven onder uw overkapping een stuk aangenamer en dusdanig verlengd dat u er een langere periode gebruik van kunt maken.

Maatwerk bij een Verandarolgordijn 450cm

Het Verandarolgordijn 450cm wordt helemaal speciaal voor iedere klant op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we aan de meeste specifieke eisen van onze klanten voldoen. Dit is zeker een meerwaarde omdat iedere veranda, terrasoverkapping of serre een andere afmeting heeft. Daardoor zijn lengte en hoogte afmetingen geen enkel probleem en kunnen wij verandarolgordijnen produceren tot maar liefst 6m lengte. Natuurlijk heeft u keuze uit een tal van verschillende kleuren in HDPE kwaliteit (kunststof high density polyethyleen) doek.

Hoe bestel ik een juiste hoogte afmeting bij een Verandarolgordijn 450cm?

Ondanks de standaard hoogte afmetingen vermeld bij opties is het mogelijk om specifiek iedere hoogte te laten maken in een verandagordijn 450cm. Maar om het u gemakkelijk te maken en een inzicht te geven in de kosten hebben wij van Verandagordijnen.nl een aantal voorbeeld hoogte afmetingen weergegeven, iedere keer oplopend per 5cm vanaf 450cm tm 240cm. Maar zoals gezegd iedere tussenliggende afmeting is ook mogelijk. Zodra u een afmeting wilt die buiten de standaard opties van het Verandagordijn 100cm vallen stuurt u ons een email met de betreffende afmeting van de bewuste afmeting en wij rekenen deze voor uw uit. Als prijsindicatie voor de juiste afmeting van het verandarolgordijn 450cm neemt maat boven de afmeting die u wilt.

Doek kwaliteit voor een Verandarolgordijn

Bij het kiezen van het juiste materiaal en kleur voor het Verandarolgordijn 450cm heeft u de keuze uit verschillende kwaliteiten en kleuren doek.

HDPE

HDPE

Bij een breedte breder dan 350cm kan het rolgordijn door gaan hangen

Pvc gaasdoek

Gaasdoek kleuren

In de kleuren grijs, wit en zand krijgt u bij een hoogte vanaf 210cm een naad in het doek.

Soltis 86

Buitenscreen soltis 86 antraciet Buitenscreen soltis 86 grijs Buitenscreen soltis 86 wit
Soltis 86 antraciet Soltis 86 grijs Soltis 86 wit

Maximaal kunt u een hoogte bestellen van 260cm zonder naad.

De juiste keus in uitvoering van uw Verandarolgordijn 450cm:
Bij Verandarolgordijn 450cm kunt u kiezen voor een doorzichtig raam met een breedte afmeting van 140cm. Voor de bevestiging van het Verandarolgordijn 450cm kunt u kiezen voor zowel muur of plafond montage. Daarnaast is ook de bediening van het Verandarolgordijn zowel mogelijk aan de linkerkant of rechterkant.

Verandarolgordijn HDPE

buitenrolgordijn 100cm hdpe

Conclusie!
Een Verandarolgordijn van 450cm is dus een ideaal alternatief voor een duurdere screen voor het beschermen tegen wind en zonlicht. Met een Verandarolgordijn bepaalt u zelf wanneer u deze gesloten, hal open of helemaal open wilt en op die manier het licht bepaalt in uw veranda, terrasoverkapping, tuinhuis of woning. Een bijkomend voordeel van een Verandarolgordijn 450cm is dat wanneer het gesloten is u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken.

Eigenschappen Verandarolgordijn 450cm:
* Materiaal: HDPE, PVC Gaasdoek en Soltis 86
* Kleuren: Zie overzicht
* Gewicht: 185gr/m2 - 285gr/m2
* Bescherming tegen Uv stralen
* Windreductie
* Gegalvaniseerde buis
* Draaistang
* Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting (vermelde afmeting)

Levertijd: 3 weken

Retour procedure:
Verandarolgordijn zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een Verandarolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Verandarolgordijn

Wilt u meer informatie over bovenstaande Oprolscherm 450cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Verandarolgordijn 450cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items