opc_loader

Wandscreen

Artikelnr: A00031

Hierom bestel je een wandscreen bij Verandagordijnen.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je buitenscreen snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
schaduwdoek icoon Levertijd 3 - 4 weken

514,89
Breedte Afmeting
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Bediening

Wandscreen

Wandscreen beschermt nagenoeg volledig tegen de zon en warmte. Bij een wandscreen kan men kiezen uit 2 verschillende doek soorten die beide voor minimaal 93 - 98% jou beschermen tegen de uv zonnestralen. Naast bescherming tegen de zon en warmte zijn beide doek materialen ook zeer geschikt voor bescherming tegen wind en regen. Ondanks de dichte weving van het materiaal hoef je niet bang te zijn om opgesloten te zitten. Je privacy is wel is waar gewaarborgd maar je kijkt zelf vanuit je terrasoverkapping nog gewoon de tuin in. Dit is ideaal zodat je je kleine kinderen toch buiten ziet spelen en je het gevoel met de natuur blijft behouden, ook al zit je afgeschermd in de veranda. Voor buitenstaanders buiten de veranda of overkapping is het niet mogelijk naar binnen te kijken. Dit komt omdat je altijd van donker naar licht kijkt, als het donker is en je hebt licht branden in de terrasoverkapping dan is het andersom.

Wandscreen zijn overal toepasbaar

Of je nu een overkapping, veranda, serre of balkon hebt een wandscreen is overal toepasbaar en wordt perfect op de juiste afmeting gemaakt. Aan een wandscreen zijn eigenlijk geen belemmeringen als het gaat om het op maat maken. Tot een hoogte van 260 cm is het geen enkel probleem. Breedtes zijn mogelijk tot maximaal 6 m waardoor ze toch nog eenvoudig en licht hand bedienbaar blijven. Naast de standaard hand bedienbare uitvoering met draaistang kan je ook kiezen voor een gemakkelijke elektrische bediening met schakelaar of zelfs afstandsbediening. Het maakt dus niet uit voor wie het wandscreen moet bedienen iedereen kan het eenvoudig open en dicht krijgen.

Kenmerken wandscreen

 • Uitstekende zonwering
 • Perfecte doorkijk van donker naar licht
 • Windwerend
 • Uv bestendig
 • Vormvast (kreukt niet zoals bij buitenrolgordijn)
 • Duurzaam
 • 100% kleurecht

Kies je materiaal en kleur voor jouw wandscreen

Buitenscreen soltis 86 antraciet
Soltis 86 antraciet

Wit Zand Grijs Antraciet/Zwart


Meet je wandscreen precies op.* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Houdt er rekening mee dat de afmetingen zoals ze vermeld staan op de website en orderbevestiging de buiten afmetingen zijn, van steun naar steun. Het doek is totaal 7cm smaller dan de vermelde afmeting. Het makkelijkste is om te meten van hartpaal naar hartpaal op deze manier heb je nooit een kier tussen het rolgordijn en de paal.

oprolscherm

Eigenschappen:

 • Uv bescherming 98%
 • Windreductie 80%
 • Doorkijk 20%
 • Gewicht 380 / 500 g/m2;
 • Wij houden rekening met een extra slag om de buis
 • Afwerking zijkanten strak gesneden
 • De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 7cm
 • De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 • Garantie: 2 jaar

Hoe bestel ik mijn wandscreen?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 325 cm dan kies je de breedte tot 3,5m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak. Daarna kies je de gewenste kleur.

2) De onder mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Verandagordijnen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@verandagordijnen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
514,89