opc_loader

Wandscreen 300cm

Artikelnr: A00039

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Wandscreen 300cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

613,38
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleur
Bediening
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Wandscreen 300cm

Wandscreen 300cm heeft een strakke moderne uitstraling beschermt nagenoeg volledig tegen de zon en warmte. Bij een wandcreen kan men kiezen uit verschillende doek soorten die allemaal voor minimaal 93 - 98% jou beschermen tegen de uv zonnestralen. Naast bescherming tegen de zon en warmte zijn beide doek materialen ook zeer geschikt voor bescherming tegen wind en regen. Ondanks de dichte weving van het materiaal hoef je niet bang te zijn om opgesloten te zitten. Je privacy is wel is waar gewaarborgd maar je kijkt zelf vanuit je terrasoverkapping nog gewoon de tuin in. Dit is ideaal zodat je je kleine kinderen toch buiten ziet spelen en je het gevoel met de natuur blijft behouden, ook al zit je afgeschermd in de veranda. Voor buitenstaanders buiten de veranda of overkapping is het niet mogelijk naar binnen te kijken. Dit komt omdat je altijd van donker naar licht kijkt, als het donker is en je hebt licht branden in de terrasoverkapping dan is het andersom.

Wandscreens zijn overal toepasbaar

Ideaal is een Wandscreen 300cm te plaatsen voor een opening van een veranda. U bent namelijk vrij om de hoeveelheid zonwering te kiezen. Heeft u alleen last van invallende zon of laagstaande zon. Dan draait u het wandscreen tot op de juiste hoogte naar beneden. Wilt u helemaal beschut zitten dan is dat ook geen probleem. Is de opening waar u de Wandscreen 300cm wilt bevestigen net te groot of te klein. Geen probleem wand alle wandscreens worden exact op de juiste afmeting op maat gemaakt door Verandagordijnen.nl. Het wandscreen 300cm is een voorbeeld van wat er mogelijk is maar alles is bijna mogelijk. Zo kan men kiezen voor wand of plafond montage van een wandscreen. En wilt u misschien iets meer luxe en gemak dan kiest u voor de elektrische bediening ipv de draaistang.

Maatwerk Wandscreens als zonwering

Zoals al aangegeven is door de maatwerk oplossing in afmeting veel mogelijk bij een Wandscreen. Men kan gaan tot een maximale breedte van 600cm en hoogte van 260cm. Waarom niet hoger of korter dan 260cm? Dit omdat het Soltis materiaal wat Verandagordijnen.nl gebruikt voor de Wandscreens deze maximale afmeting heeft. Het kan langer op speciaal verzoek alleen dan krijgt men een horizontale lasnaad in het doek. Voor een wandscreen 300cm kan men kiezen uit verschillende standaardkleuren. Overige kleuren uit de soltis 86 collectie zijn ook moeglijk alleen is dat een kleine coupon meerprijs en een langere levertijd van +2 weken. U wilt de uitstraling nog completer hebben dan is het mogelijk om een bovenkap te kiezen op de Wandscreen 300cm.

Kenmerken Wandscreen 300cm:
* Uitstekende zonwering
* Perfecte doorkijk
* Windwerend
* Uv bestendig
* Vormvast
* Duurzaam
* Kleurecht en vast

Bij het kiezen van het juiste materiaal en kleur voor het Wandscreen 300cm heeft u de keuze uit verschillende standaardkleuren. Het is mogelijk om ook een andere kleur te kiezen uit de Soltis 86 collectie, maar dan heeft het een levertijd van 2-3 weken. Daarnaast bestaat de kan dat er een toeslag op zit. Mocht u een andere kleur Soltis 86 voor uw Wandscreen 300cm willen informeer dan vooraf even bij ons.

Kies je materiaal en kleur voor jouw buitenscreen

Buitenscreen soltis 86 antraciet Buitenscreen soltis 86 grijs
Soltis 86 antraciet Soltis 86 grijs

Recscreen kleuren

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Wandscreen Soltis 86

buitenrolgordijn 100cm PVC Gaasdoek

Meet je buitenscreen precies op.

Houdt er rekening mee dat de afmetingen zoals ze vermeld staan op de website en orderbevestiging de buiten afmetingen zijn, van steun naar steun. Het doek is totaal 7cm smaller dan de vermelde afmeting. Het makkelijkste is om te meten van hart paal naar hart paal op deze manier heb je nooit een kier tussen het rolgordijn en de paal.

Eigenschappen:

  • Uv bescherming 98%
  • Windreductie 80%
  • Doorkijk 20%
  • Gewicht 380 / 500 g/m2;
  • Wij houden rekening met een extra slag om de buis
  • Afwerking zijkanten strak gesneden
  • De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 7cm
  • De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
  • Garantie: 2 jaar

Hoe bestel ik mijn wandscreen?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 325 cm dan kies je de breedte tot 3,5m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die er boven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak. Daarna kies je de gewenste kleur.

2) De onder mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Maatwerk:
Wandscreens worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is bijna iedere afmeting in breedte en hoogte mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting (vermelde afmeting)

Retour procedure:
Wandscreens zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een Wandscreen kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Wandscreen 300cm

Contactgegevens:
Wilt u meer informatie over bovenstaande Buitenrolgordijn waterdicht 300cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082 of bezoek onze showroom waar u diverse oplossingen zoals het Buitenrolgordijn waterdicht in het echt kunt aanschouwen.

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items