opc_loader

Wandscreen 400cm

Artikelnr: A00030

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Wandscreen 400cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

863,23
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleur
Bediening
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Wandscreen 400cm

Wandscreen 400cm heeft een strakke moderne uitstraling met het Soltis 86 doek. Het Soltis materiaal beschermt u zowel tegen zon 93% als ook tegen wind 83%. Niet alleen bent u beschermt tegen zon en wind maar door het PVC materiaal achtig van Soltis heeft ook slagregen geen kans. Wilt u nog meer bescherming tegen zon, wind en regen dan kunt u kiezen voor Soltis 92 deze heeft nog kleiner geperforeerde gaatjes. Nog een voordeel van het Soltis 86 materialal in de Wandscreen 400cm is dat men niet van buiten naar binnen kan kijken. Dus heeft u nieuwsgierige buren dan heeft u toch voldoende privacy. Andersom vanuit de veranda uw tuin ik kijken is geen probleem. Het plaatsen van een Wandscreen heeft dus vele voordelen en zorgt er ook voor dat u meer gebruik maakt van uw veranda buiten de zomer maanden om.

Wandscreens zijn overal toepasbaar

Ideaal is een Wandscreen 400cm te plaatsen voor een opening van een veranda. U bent namelijk vrij om de hoeveelheid zonwering te kiezen. Heeft u alleen last van invallende zon of laag staande zon. Dan draait u het wandscreen tot op de juiste hoogte naar beneden. Wilt u helemaal beschut zitten dan is dat ook geen probleem. Is de opening waar u de Wandscreen 400cm wilt bevestigen net te groot of te klein. Geen probleem wand alle wandscreens worden exact op de juiste afmeting op maat gemaakt door Verandagordijnen.nl. Het wandscreen 400cm is een voorbeeld van wat er mogelijk is maar alles is bijna mogelijk. Zo kan men kiezen voor wand of plafond montage van een wandscreen. En wilt u misschien iets meer luxe en gemak dan kiest u voor de elektrische bediening ipv de draaistang.

Maatwerk Wandscreens als zonwering

Zoals al aangegeven is door de maatwerk oplossing in afmeting veel mogelijk bij een Wandscreen. Men kan gaan tot een maximale breedte van 600cm en hoogte van 260cm. Waarom niet hoger of kroter dan 260cm? Dit omdat het Soltis materiaal wat Verandagordijnen.nl gebruikt vor de Wandscreens deze maximale afmeting heeft. Het kan langer op speciaal verzoek alleen dan krijgt men een horizontale lasnaad in het doek. Voor een wandscreen 400cm kan men kiezen uit 3 standaard kleuren, antraciet, aluminium grijs en wit. Overige kleuren uit de soltis 86 collectie zijn ook moeglijk alleen is dat een kleine coupon meerprijs en een langere levertijd van +2 weken. U wilt de uitstraling nog completer hebben dan is het mogelijk om een bovenkap te kiezen op de Wandscreen 400cm.

Kenmerken Wandscreen 400cm:
* Uitstekende zonwering
* Perfecte doorkijk
* Windwerend
* Uv bestendig
* Vormvast
* Duurzaam
* Kleurecht en vast

Bij het kiezen van het juiste materiaal en kleur voor het Wandscreen 400cm heeft u de keuze uit 3 verschillende standaard kleuren Soltis. Het is mogelijk om ook een andere kleur te kiezen uit de Soltis 86 collectie, maar dan heeft het een levertijd van 2-3 weken. Daarnaast bestaat de kan dat er een toeslag op zit. Mocht u een andere kleur Soltis 86 voor uw Wandscreen 400cm willen informeer dan vooraf even bij ons.

Standaard kleuren overzicht Soltis 86, overige kleuren op aanvraag.

Buitenscreen soltis 86 antraciet Buitenscreen soltis 86 grijs Buitenscreen soltis 86 wit
Soltis 86 antraciet Soltis 86 grijs Soltis 86 wit

Wandscreen Soltis 86

buitenrolgordijn 100cm PVC Gaasdoek

Eigenschappen Wandscreen 400cm:
- Gewicht: 380gr/m2
- Uv bescherming: 93%,
- Windreducerend: 80-90%
- Doorkijk: 16%
- Gegalvaniseerde buis
- Draaistang inclusief
- Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Maatwerk:
Wandscreens worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is bijna iedere afmeting in breedte en hoogte mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting (vermelde afmeting)

Retour procedure:
Wandscreens zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een Wandscreen kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Wandscreen 400cm

Contactgegevens:
Wilt u meer informatie over bovenstaande Buitenrolgordijn waterdicht 400cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082 of bezoek onze showroom waar u diverse oplossingen zoals het Buitenrolgordijn waterdicht in het echt kunt aanschouwen.

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items