opc_loader

Wind oprolsysteem zwart

Artikelnr: A00185

Hierom bestel je een wind oprolsysteem zwart bij Verandagordijnen.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je oprolscherm snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
schaduwdoek icoon Levertijd 3 - 4 weken

457,50
Breedte Afmeting
Hoogte Afmeting
Montage
Bediening
Zijde bediening vanuit voorkant

Wind oprolsysteem zwart

Wind oprolsysteem zwart winddicht, zonwerend en ook doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermt je dus zowel tegen zon, warmte, wind en regen. Met een oprolsysteem kun je dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda of terrasoverkapping. Naar gelang de behoefte draai je het oprolsysteem zwart naar beneden of omhoog. Hiermee bescherm je jezelf tegen de verschillende weersinvloeden zoals wind en regen. De belangrijkste eigenschap van het Mesh doek is dat het wind werend is, het beschermt je voor 80% - 95% tegen wind. Daarnaast heeft het ook nog voor 20% een zonwerende functie. Ondanks deze beschermingsfactoren kijk je vanuit de overkapping toch nog voor 99% naar buiten.

Bedien eenvoudig het wind oprolsysteem zwart

Om het Wind oprolsysteem zwart eenvoudig te bedienen zijn er een 3 tal mogelijkheden. Zo wordt het Wind oprolsysteem zwart standaard geleverd met een handbediening d.m.v. een draaistang. Als je nog meer gemak wilt kan je kiezen voor een elektrische uitvoering. Hierdoor hoef je alleen maar op een knopje van een schakelaar te drukken of de afstandsbediening te gebruiken. Onderin het rolgordijn zit een rvs buis die zorgt voor het tegengewicht waardoor het Wind oprolsysteem strak naar beneden blijft hangen.

Gespecialiseerd in opmaat gemaakte Wind oprolsysteem

Schaduwdoekkeuze.nl is gespecialiseerd in maatwerk, wij maken dus ieder Wind oprolsysteem zwart exact op maat. Je bent dus niet afhankelijk van standaardafmetingen en ook niet van standaard rolgordijnen die ingekort worden naar de juiste afmeting voor jouw overkapping. Nee je geeft ons de juiste afmeting door van hart op hartpaal en tussen vloer en plafond en wij maken het Wind oprolsysteem zwart op de juiste afmeting. Om te zorgen dat het Wind oprolsysteem zwart niet gaat klapperen bij wind kun je deze met de ogen die aan de onder buis zitten vastzetten op beide palen. Je draait een haak in de paal waar je het oog achter haakt, nu kan het gordijn niet meer klapperen.

Wind oprolsysteem zwart kwaliteit

Wind oprolsysteem zwart wordt geproduceerd met het 250 g/m2 Mesh materiaal, ook wel bekend als PVC gaasdoek. Belangrijkste eigenschap van dit materiaal is dat het vooral de wind tegen houdt. Je moet rekenen op een wind breek niveau van tussen de 80% - 95%. Let wel op het houdt geen kou tegen maar wel de wind. Naast de belangrijkste eigenschap om wind tegen te houden wordt ook de schadelijke Uv straling voor ongeveer 20% gefilterd. Het Mesh doek staat bekend om zijn weerbestendigheid het gehele jaar door en het is onderhoudsvrij door het kunststof (PVC) materiaal.

Hoe neem ik de afmeting voor Wind oprolsysteem zwart?

oprolscherm

Eigenschappen:

  • Kleur zwart
  • 80% - 95% Windreductie
  • 20% Bescherming tegen UV
  • Regen bescherming.
  • 99% vrije doorkijk
  • Gewicht 250 g/m2.
  • Afmetingen worden altijd gemeten hart op hartpaal. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
  • Kleuren bij het Wind oprolsysteemen kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.
  • Garantie: twee jaar

Conclusie!

Een Wind oprolsysteem zwart is een ideaal alternatief voor een duurder screen voor het beschermen tegen wind, regen en zonlicht. Met Wind oprolsysteem bepaal je zelf wanneer en hoeveel je beschermt wilt zitten in je terrasoverkapping. Kies voor volledig tot op de grond gesloten of geheel open maar ook halfopen is een goede optie om uit de wind en zonlicht te zitten. Een opgesloten gevoel hoef je niet te hebben bij een Wind oprolsysteem zwart omdat je toch door het materiaal naar buiten kijkt. Tegenovergesteld ben je beschermt tegen inkijk omdat men altijd van donker naar licht kijkt en niet andersom. Je privacy is dus gewaarborgd met een Wind oprolsysteem zwart.

Hoe bestel of informeer ik naar de prijs?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 225 cm dan kies je de breedte tot 2,5m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak.

2) De andere mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Verandagordijnen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@verandagordijnen.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items