opc_loader

Wind oprolsysteem 600cm Zwart

Artikelnr: A00242

Wind oprolsysteem 600cm zwart

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

652,41
Hoogte Afmeting
Montage
Bediening
Zijde bediening vanuit voorkant
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Wind oprolsysteem 600cm zwart

Wind oprolsysteem 600cm zwart breed 97% winddicht, 85% zonwerend en 100% doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermt u dus zowel tegen zon, warmte, wind en regen. Met een Wind oprolsysteem 600cm kunt u dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda of terrasoverkapping. Naar gelang de behoefte draait u het Wind oprolsysteem 600cm zwart naar beneden of omhoog. Op deze manier bent u beschermt tegen de verschillende weersinvloeden en behaalt u er uw voordeel mee. Wanneer u kiest voor een Wind oprolsysteem 600cm dan kijkt u altijd nog 100% naar buiten. Het PVC Gaasdoek wat gebruikt wordt in de Wind oprolsysteem heeft de eigenschappen dat het u voor 97% beschermt tegen de wind, 85-90% beschermt tegen de zon maar dat het altijd nog 100% doorzichtig is.

Wind oprolsysteem 600cm zwart voor diverse zon en wind werende oplossingen.

Zo kunt u de Wind oprolsysteem niet alleen monteren onder een Veranda of terrasoverkapping, maar denk hierbij ook aan een serre of normale deur en tuindeur opening. Voor de bediening van de Wind oprolsysteem kunt u kiezen voor het zeer eenvoudige draaimechanisme of een elektrische uitvoering. Een Wind oprolsysteem 600cm zwart met draaimechanisme is zeer eenvoudig, u draait het Wind oprolsysteem d.m.v. een draaistang omhoog of omlaag. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische uitvoering of u kiest voor het gemak en u bedient hem elektrisch d.m.v. een schakelaar. Door het extra gewicht van de rvs-buis onderin het buitenrolgordijn is deze zeer gemakkelijk naar boven en beneden te draaien.

Bevestig op verschillende manieren een Wind oprolsysteem 600cm zwart

Een Wind oprolsysteem 600cm zwart is zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Door het juiste bevestigingssysteem te kiezen kunt u de Wind oprolsysteem direct op een kozijn, frame, muur of balken monteren. Of u kiest voor plafondmontage dan worden de steunen en het draaimechanisme gedraaid zodat u deze tegen het plafond aan kunt bevestigen. Het compleet monteren van een Wind oprolsysteem is zeer eenvoudig en makkelijk zelf te doen. Wind oprolsysteem worden compleet als doe-het-zelf pakket geleverd, u hoeft alleen zelf voor de schroeven te zorgen.

Gespecialiseerd in opmaat gemaakte Wind oprolsysteem

Doordat wij Wind oprolsysteem specifiek opmaat maken kunt u altijd voor de juiste gewenste afmeting kiezen. Zo geeft u op de cm nauwkeurig de hoogte en breedte van het Wind oprolsysteem aan. Ondanks dat we de Wind oprolsysteem perfect op maat maken heeft dit geen invloed op de prijs. Vaak is maatwerk vele malen duurder dan standaard, maar omdat wij niks anders doen dan het opmaat maken is de prijs niet van invloed. Schaduwdoekkeuze.nl maakt de Wind oprolsysteem zonder zijgeleiding, ondanks het ontbreken van de zijgleiders is het toch zeer functioneel. Onderaan de spanbuis van het Wind oprolsysteem kunt u deze vast zetten en op spanning draaien waardoor het strak gespannen hangt.

PVC Gaasdoek kwaliteit voor een Wind oprolsysteem 600cm zwart

Het 250gr/m² Gaasdoek is de ideale bescherming tegen zon 85-90%, wind 97% en regen. Het grote voordeel t.o.v. andere materialen is dat u bij Gaasdoek altijd nog 100% naar buiten kunt kijken. Naast de beschermende factoren van buitenaf zorgt een Wind oprolsysteem van 600cm zwart er ook voor dat in de koude maanden de warmte binnen onder de veranda, terrasoverkapping of serre blijft hangen. Hierdoor geniet u meer en langer van uw tuin en terras.

Neem de juiste afmetingen voor uw Wind oprolsysteem 600cm zwart

oprolscherm

Eigenschappen:
Materiaal: 250gr/m² PVC
Kleuren: Zwart
 97% windreductie
100% doorzichtig
 80-85% Schaduw en bescherming tegen UV
 Wij houden rekening met een extra slag om de buis tot 290cm
 Afwerking zijkanten strak gesneden
 De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 5-7cm
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
 Buis verzinkt metaal 
 Bediening dmv draaistang of elektrisch
PVC Windbreekgaas valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Conclusie!
Een Wind oprolsysteem van 375cm zwart is dus een ideaal alternatief voor een duurder screen voor het beschermen tegen wind, regen en zonlicht. Met het Wind oprolsysteem bepaalt u zelf wanneer u deze gesloten, halfopen of helemaal open wilt en op die manier het licht bepaalt in uw veranda, terrasoverkapping, tuinhuis of woning. Een belangrijk bijkomend voordeel van een Wind oprolsysteem zwart is dat wanneer het gesloten is u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 5cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Hoe bestel of informeer ik naar de prijs van tussen afmeting?

U wilt een Wind oprolsysteem 600cm zwart en de afmeting is niet breder dan 1m, hiervoor zijn 2 manieren.

1) U bestelt deze afmeting van 600cm breed in het winkelmandje. Tijdens het bestel en afreken proces krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting, in prijs maakt dat niet uit want u betaald nooit meer dan de prijs die vermeld staat voor een Wind oprolsysteem 600cm zwart.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Retour procedure:
Wind oprolsystemen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitenrolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden i.v.m. maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Wind oprolsysteem 600cm zwart

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items