opc_loader

Wind oprolsyteem 425cm

Wind oprolsysteem 425cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

647,94
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleur
Bediening

Wind oprolsysteem 425cm

Wind oprolsysteem 425cm breed is 97% winddicht, 85-90% zonwerend en 100% doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermd u onder uw veranda naast de wind ook tegen zon, warmte, en regen. Met een Wind oprolsysteem 425cm kunt u dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda en genieten van uw tuin. Naar gelang de behoefte draait u het Wind oprolsysteem 425cm naar beneden of omhoog. Op deze manier bent u beschermt tegen de verschillende weersinvloeden en behaalt u er uw voordeel mee. Wanneer u kiest voor een Wind oprolsysteem heeft u het voordeel dat u altijd 100% van binnen naar buiten kijkt. Op deze manier voelt u zicht nooit opgesloten en bent u beschermt tegen nieuwsgierige buren omdat men niet van buiten naar binnen kan kijken.

Oprolsysteem 425cm voor diverse zon en wind oplossingen.

Zo kunt u de Wind oprolsystemen niet alleen monteren onder een Veranda, maar ook bij een serre of overkapping. Voor de bediening van de verschillende oprolsystemen kunt u kiezen voor de standaard handbediening dmv een draaistang. Wilt u meer comfort dan is er de optie voor elektrische bediening dmv een schakelaar of afstandbediening. Een Wind oprolsysteem 425cm met draaimechanisme is de eenvoudigste en meest gekozen uitvoering. U bepaalt zelf hoever u het winddoek laat zakken door met de draaistang het winddoek omhoog of omlaag te draaien. Met de spanbuis die onderin het wind oprolsysteem 425cm zit, voorzien van 2 ogen kunt u het windbreek doek eventueel vast zetten op de pilaren van de veranda. Op deze manier hangt het windbreek gaas doek ook bij wind strak.

Bevestig op verschillende manieren een Wind oprolsysteem 425cm

Wind oprolsysteemen zijn zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Door het juiste bevestigingssysteem te kiezen, muur/wand of plafond kunt u het Wind oprolsysteem 425cm direct op uw veranda pilaren of balken bevestigen. Kiest u voor montage op de pilaren dan is het een wand/muur bevestiging en schroeft u de steunen daar tegen aan het het is klaar. Wilt u het aan de onderkant van uw verandadak tegen een balk monteren dan worden de steunen een kwart slag gedraaid en monteert u het daar tegen aan. Bij beide mogelijkheden functioneert het oprolsysteem hetzelfde. Het compleet monteren van een wind oprolsysteem 425cm is eenvoudig en snel te doen, tenslotte is het maar 4 schroeven indraaien en klaar.

Verandagordijnen.nl gespecialiseerd in op maat gemaakte wind oprolsystemen

Doordat Verandagordijnen.nl gespecialiseerd is in zonwering oplossingen speciaal voor uw veranda, krijgen we veel vraag naar maatwerk. Omdat iedere veranda op een andere manier gebouwd is en andere afmetingen heeft maken wij ook de wind oprolsystemen op maat. U kunt dus zelf de juiste afmeting van het door u gewenste wind oprolsysteem kiezen. U geeft de juiste breedte en hoogte maat door van het oprolsysteem en wij zorgen dat het op maat gemaakt wordt. Komt u er niet uit dan stuurt u een foto met afmetingen door en wij adviseren u wat de beste oplossing is. Dat maatwerk niet duurder hoeft te zijn dan standaard bewijst verandagordijnen.nl met zijn uitgebreide mogelijkheden in de diverse veranda oprolsystemen.

Wind oprolsysteem 425cm met 250gr/m2 gaasdoek

Het 250gr/m² Windbreek gaasdoek is de ideale bescherming tegen zon 85-90%, wind 97% en regen. Het grote voordeel tov andere materialen is dat u bij het windbreek gaasdoek altijd nog 100% van binnen naar buiten kunt kijken, niet andersom. Naast de beschermende factoren van buitenaf zorgt een Wind oprolsysteem van 425cm er ook voor dat in de koude maanden(september tm april) de warmte binnen onder de veranda blijft hangen. Wanneer u daar ook nog een verandaverwarming in monteert verlengt u het buiten verblijf. Of u trekt op deze manier de veranda meer bij het interieur.

Kleuren overzicht Windbreek gaasdoek tbv het wind oprolsysteem:

Gaasdoek kleuren

Uitvoering van windoprolsysteem:

Wind oprolsysteem PVC Gaasdoek

wind oprolsysteem

Conclusie!
Een wind oprolsysteem 425cm is dus een ideaal alternatief voor een verandascreen voor het beschermen tegen wind, regen en zonlicht.

Eigenschappen Wind oprolsysteem 425cm:
* Materiaal: 250gr/m²
* Kleuren: Zwart, Grijs, Wit, en Zand(kleuren grijs en wit tm maximale lengte van 2m zonder naad)
* 85-90% bescherming tegen Uv stralen
* 97% bescherming tegen wind
* 100% doorzichtig
* Gegalvaniseerde buis
* Draaistang

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Bestel procedure:
Oprolschermen worden op iedere gewenste afmeting speciaal voor u op maat gemaakt zowel in breedte als hoogte. Bij bredere afmetingen bestaat altijd een kans op doorbuigen, daarom schakelen we bij 400cm over naar een 78mm buis ipv de standaard 63mm buis. Bij het Oprolscherm 100cm vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 425cm iedere keer per 5cm tm 300cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 425cm of natuurlijk hoger dan 300cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 123cm dan neemt u de afmeting van 125cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Retour procedure:
Wind oprolsystemen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een wind oprolsysteem kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Wind oprolsysteem 425cm

Wilt u meer informatie over bovenstaande Wind oprolsysteem 425cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Verandagordijnen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Wind oprolsyteem 425cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items