opc_loader

Verandaschermen zorgen er eenvoudig voor dat uw veranda wind en kou vrij blijft.

Verandaschermen zijn gemaakt van stevig 280 gr/m² kunststof dat voor 90-95% winddicht is. U kunt de verandaschermen eenvoudig tussen de palen van uw veranda in plaatsen. Met het verandascherm zorgt u ervoor dat uw bezoek er lekker warmpjes bijzit. Het verandascherm kan namelijk de wind tegenhouden waardoor u zelfs op een frisse voorjaarsavond buiten kunt zitten. Eventueel kunt u ook een houtkachel onder de veranda plaatsen, zodat u wat extra stralingswarmte heeft. Dan is het mogelijk om zelfs in de wintermaanden te genieten van uw prachtige tuin.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Verandaschermen binnen een handomdraai opzetten.

Met verandaschermen kunt u binnen een paar seconden uw veranda volledig wind- en waterdicht maken. Wij leveren een verandascherm met een ophangsysteem, dat u zelf mag uitkiezen. Dit kan een manier zijn waarbij je het doek laat zakken of een systeem waarbij het doek op een soort rails gemonteerd wordt. Bij een rails werkt het verandascherm hetzelfde als een gordijn. Het scherm kan heel eenvoudig dichtgetrokken worden, bijvoorbeeld met een rits of touwtjes. Uw veranda is nu op een makkelijke manier volledig afgesloten.

Maak van uw veranda een volledige overkapping met verandaschermen.

De verandaschermen zorgen ervoor dat uw veranda volledig overkapt wordt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in de winter ook lekker in uw tuin wilt zitten. Helaas hebben we in Nederland niet het weertype waarbij we maanden achter elkaar buiten kunnen zitten. Vooral als u doordeweeks werkt, bent u beperkt tot de avonden. Die zijn echter al snel te fris om buiten te blijven zitten. U heeft bijvoorbeeld na een zonnige dag de barbecue aangestoken, maar voor u het weet wordt het wel heel erg fris. Met verandaschermen sluit u gewoon even uw overkapping af. Hoewel het hartje winter is, kunt u lekker warm zitten.

Bestel uw eigen verandaschermen online.

Bent u van plan om verandaschermen aan te schaffen? Online heeft u een ruime keuze uit verschillende schermen die u op maat voor uw veranda kan aanschaffen. Het verandascherm is gemaakt van kunststof gaasdoek. Het voordeel van pvc is dat het vrij stevig is en tegen een stootje kan. Daarnaast hoeft u het scherm niet te onderhouden en is alleen af en toe een schoonmaakbeurt voldoende; één keer per jaar wordt geadviseerd. Maar u kan het natuurlijk ook vaker doen als uw verandascherm vies is. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt zelf bepalen welke het beste bij uw tuin past. Een verandascherm wordt geleverd met een speciaal UV-filter. Dit filter zorgt ervoor dat het kozijn niet verkleurd. U krijgt hierop van ons 5 jaar garantie. Zo heeft u geen reden meer om geen verandascherm aan te schaffen en kan u er vandaag nog één bestellen voor uw eigen veranda.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Raamzeilen op maat

Serre gordijnen

Serre zeilen op maat

Verandazeilen op maat