opc_loader

Verandaschermen zorgen er eenvoudig voor dat uw veranda wind en kou vrij blijft.

Verandaschermen zijn gemaakt van stevig 280gr/m² kunststof materiaal wat 90-95% winddicht is. U kunt de Verandaschermen eenvoudig tussen de palen van uw veranda in plaatsen. Met het veranda scherm kan u ervoor zorgen dat uw bezoek niet in de wind zit en er lekker warmpjes bijzit. Het veranda scherm kan namelijk de wind tegenhouden waardoor u zelfs op een frisse voorjaarsavond al snel buiten kan zitten. Eventueel kan u ook nog een houtkachel onder de veranda plaatsen zodat u wat extra stralingswarmte heeft. Met een houtkachel in combinatie met verandaschermen kan u er lekker warmpjes bijzitten. Zelfs in de wintermaanden kan u genieten van uw prachtige tuin.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Verandaschermen binnen een handomdraai opzetten.

Met verandaschermen kan u binnen een paar seconden uw veranda volledig wind en waterdicht maken. Wij leveren een veranda scherm met een ophangsysteem die u zelf mag uitkiezen. Dit kan een systeem zijn waarbij je het doek laat zakken of een systeem waarbij het doek op een soort rails gemonteerd wordt. Bij een rails werkt het veranda scherm hetzelfde als een gordijn. Heel eenvoudig kan u het scherm dichttrekken en tegen elkaar sluiten met een rits of touwtjes. Uw veranda is nu volledig afgesloten zonder dat het u veel werk gekost heeft.

Maak van uw veranda een volledige overkapping met verandaschermen.

De verandaschermen zorgen ervoor dat uw veranda volledig overkapt wordt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in de winter ook lekker in uw tuin wilt zitten. Helaas hebben we in Nederland niet het weertype waarbij we maanden achter elkaar buiten kunnen zitten. Vooral als u doordeweeks werkt bent u beperkt tot de avonden, maar deze zijn al snel te fris om buiten te blijven zitten. U heeft bijvoorbeeld na een zonnige dag de barbecue aangestoken, maar voor u het weet wordt het wel heel erg fris. Met verandaschermen sluit u gewoon even uw overkapping af en kan u er lekker warm bijzitten ondanks dat het hartje winter is.

Bestel uw eigen verandaschermen online.

Bent u van plan om verandaschermen aan te schaffen? Online heeft u een ruime keuze uit verschillende schermen die u op maat van uw veranda kan aanschaffen. Het verandascherm is gemaakt van kunststof gaasdoek. Het voordeel van PVC is dat het vrij stevig is en tegen een stootje kan. Daarnaast hoeft u het scherm niet te onderhouden en is alleen af en toe een schoonmaakbeurt voldoende. Dit wordt één keer per jaar geadviseerd, maar u kan het natuurlijk ook vaker doen als uw verandascherm vies is. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en u kan zelf bepalen welke het beste bij uw tuin past. Een verandascherm wordt geleverd met een speciaal UV filter. Dit filter zorgt ervoor dat het kozijn niet verkleurd. U krijgt hierop van ons 5 jaar garantie. Zo heeft u geen reden meer om geen verandascherm aan te schaffen en kan u er vandaag nog één bestellen voor uw eigen veranda.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Raamzeilen op maat

Serre gordijnen

Serre zeilen op maat

Verandazeilen op maat