opc_loader

Verandascherm 350cm

Artikelnr: A00274

Verandascherm 350cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

356,51
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
55,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Verandascherm 350cm

Plaats een Verandaschermen 350cm voor uw overkapping en u geniet langer en meer van uw tuin en het buitenleven. Het Verandaschermen zorgt ervoor dat u ten alle tijden uit de wind zit in uw terrasoverkapping. Verandaschermen hebben het grote voordeel dat u toch nog compleet 100% naar buiten kunt kijken. Het is echter wel zo dat u niet met iedere kleur van een gaasdoek 100% naar buiten kijkt, het meeste en natuurlijke zicht heeft u met een zwart Verandaschermen 350cm. Verandascherm beschermen u echter niet tegen zon en warmte wel tegen wind en regen. Voor bescherming tegen zon kunt u beter kiezen voor een buitengordijn 350cm dan een Verandascherm. Om het comfort onder uw overkapping nog meer te veraangenamen kunt u voor een terrasverwarming kiezen zoals een Tuinkachel, Elektrische terrasheater of Bio-ethanol haard. De warmte wordt door Het Verandascherm 350cm compleet vastgehouden onder uw overkapping zodat u ook tijdens een frisse zomeravond kunt blijven genieten.

Maatwerk in Verandascherm is onze specialiteit!

Schaduwdoekkeuze.nl is gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor maken wij het Verandascherm 350cm precies op maat zoals u het wenst. U bent dus totaal niet gebonden aan een standaard afmeting van het Winbreek gaas gordijn. Om voor u een indictie te geven hebben we per 5cm beginnend bij 190cm en eindigend bij 350cm een indicatieprijs. Deze is enkel bedoeld om u een idee te geven, maar mocht u een andere afmeting wensen zowel in breedte als hoogte dan is dit mogelijk.

Geniet langer in uw overkapping met een Verandascherm 350cm

Het Verandascherm 350cm kunt u in de overkapping monteren, dus er onder tegen aan. Maar u kan het ook tegen uw terrasoverkapping aan de binnen- of buitenkant monteren met speciale wandsteunen. Hier dient u wel rekening te houden met de hoogte afmeting. Want wanneer u het Verandascherm in de overkapping monteert moet u de 4cm van de rail in mindering brengen op de hoogte maat van het gordijn. Bevestigd u het Verandascherm 350cm tegen uw terrasoverkapping aan dan bent u vrij op welke hoogte u de rail bevestigd. De rollers zitten bij Verandaschermen altijd direct op het gordijn gemonteerd, u heeft dus geen ruimte tussen onderkant rail en bovenkant Verandascherm waar wind doorheen kan.

Kwaliteit van het Verandascherm 350cm

Verandascherm zijn gemaakt van PVC 280gr/m² materiaal. Het 280gr/m²  gaasdoek heeft de eigenschap dat het 97% van de wind tegen houdt. Een daarbij belangrijk aspect is dat u door het Verandascherm 350cm in de kleur zwart 100% vrij naar buiten kijkt zonder enkele zicht belemmering. Een Verandascherm is dus een zeer goed alternatief voor een PVC zeil doek waar u meestal een opgesloten gevoel van heeft. Het complete Verandascherm 350cm schuift zeer gemakkelijk van links naar rechts door de rollers die in de metalen rail geleiden.

Kies de juiste uitvoering van uw Verandascherm gordijn 350cm:

Verandascherm met rollers.
Zowel links als rechts ovale ogen, tourniquets, tenax.

Verandascherm met rollers.
1 Zijkant ovale ogen, tourniquets, tenax, 1 Zijkant caravanrail
windbreekgaas gordijn 200cm ovale ogen en rollers op de band windbreekgaas gordijn 200cm caravanrail en rollers op de band

Conclusie!
Een Verandascherm 350cm is dus een ideaal alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand onder uw terrasoverkapping. Met het aanschaffen van Verandaschermen bepaalt u zelf wanneer u gesloten of open wilt genieten van uw tuin en terras. Ook wanneer het Verandaschermen 350cm dicht is kunt u toch vanuit de overkapping uw tuin inkijken doordat het een open structuur heeft. Verandascherm hebben vele voordelen ten opzichte van een zeilgordijn, rolgordijn, harmonicawand of verandazeil.

Eigenschappen:
Materiaal: 250gr/m² PVC
Kleur: Zwart
 97% windreductie
100% doorzichtig
 80-85% Schaduw en bescherming tegen UV
 Afwerking zijkanten dmv pp band.
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
 Rail 24mm verzinkt metaal 
 Rollers 24mm verzinkt
PVC Verandascherm valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Bestel procedure van maatwerk Verandaschermen:
Verandaschermen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het kiezen van de juiste hoogte vindt u in de optie lijst voorbeelden om met iedere keer een verschil van 5cm. Het is geen probleem om een willekeurig Verandascherm afmeting te produceren alles wordt op maat gemaakt. Stuur uw aanvraag via email naar Schaduwdoekkeuze.nl en wij rekenen deze precies voor uw uit. Zoekt u dus de perfecte zonwering voor onder uw overkapping dan bent u bij Schaduwdoekkeuze.nl aan het juiste adres met diverse oplossingen voor uw probleem.

Retour procedure:
Verandaschermen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van Winbreekgaas gordijn 350cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Contact gegevens:
Verandagordijnen.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items