opc_loader

Verandascherm 450cm

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandascherm 450cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS
Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

408,25
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage

Verandascherm 450cm

Met een Verandascherm van 450cm breed maakt u onder uw overkapping het buitenleven qua sfeer helemaal compleet. Het plaatsen van een Verandascherm voorkomt dat u bij wat wind of kou naar binnen moet vertrekken. Een Verandascherm houdt namelijk voor 97% de wind tegen en biedt u toch de mogelijkheid om door het gaasdoek bijna 100% zicht te houden op uw terras. Verandaschermen zijn dus een ideale combinatie van transparantie en wind beperking voor onder uw terras overkapping. Door de overkapping dicht te maken met een Veranda schuifgordijn van 450cm wordt het buitenleven sterk verlengt. Wanneer u dan in de gesloten overkapping nog een verandaverwarming installeert is het zelfs in het vroege voorjaar of najaar zeer behaaglijk in uw terrasoverkapping.

Kies de juiste hoogte in een Verandascherm 450cm

Doordat wij de Verandaschermen opmaat maken is het mogelijk om zowel de breedte en hoogte exact op maat door te geven. Het enigste waar u rekening mee moet houden is hoe u het Verandascherm 450cm bevestigd. U kunt er namelijk voor kiezen om het Verandascherm 450cm in de opening te monteren(de rail wordt onder tegen balk/plafond geschroefd) of tegen de opening( de rail wordt met steuntjes tegen een balk aan bevestigd). Deze keuze is zowel belangrijk voor de breedte als hoogte maat van u verandascherm. Het gaasdoek van het Verandascherm 450cm sluit nagenoeg(1cm speling) tegen de rail aan waardoor deze perfect aansluit en er bijna(1cm) geen kier is tussen bovenkant gaasdoek en onderkant rail.

Doek kwaliteit voor een Verandascherm 450cm

Voor de Verandaschermen gebruiken we het kunststof gaasdoek van 280gr/m² leverbaar in verschillende kleuren. Zoals al eerder gemeld heeft het Gaasdoek de eigenschap van 97% windreductie zonder verlies van zicht, men kan er namelijk toch gewoon voor 100% door naar buiten kijken. Hierdoor heeft u nooit het gevoel afgesloten te zitten in uw veranda. Het Verandascherm 450cm wordt rondom afgewerkt met een brede PE polyesterband voor meer stevigheid. Het kunststof materiaal van het Gaasdoek leent zich ideaal om als Verandascherm te dienen want het kan zowel zomers alsook in de winter buiten gebruikt worden, het is volledig weerbestendig.

Gaasdoek verandascherm

Standaard uitvoering:
- Gegalvaniseerde rail van 450cm met eindstop voor montage in de opening
- Rollers op de band van het verandascherm gemonteerd waardoor er geen opening is tussen rail en gaasdoek
- Zijkanten keuze uit caravanrail, kunststof patentbeugels of tenax sluiting.

Zie optielijst voor mogelijkheden

Eigenschappen Buitengordijn 450cm:
* Materiaal: 280gr/m²
* Kleuren: Zwart, Grijs, Zand en Wit
* 97% bescherming tegen wind
* 100% inkijk
* Gegalvaniseerde rail met rollers
* Rollers bevestigd op het doek waardoor er geen speling is tussen rail en doek(sluit perfect aan)
* Garantie 2 jaar

Bestel procedure:
Verandaschermen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het Verandascherm 450cm lengte vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 190cm iedere keer per 2,5cm. Ook de afmetingen daar tussenin zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 196,20cm dan neemt u de afmeting van 197,5cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Montage mogelijkheden:
* Zie tabblad extra informatie voor afbeelding van montage bevestiging.

Maatwerk:
De Verandaschermen worden op maat voor u gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Levertijd: 2-3 weken

Retour procedure:
Verandaschermen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een Verandascherm 450cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Verandascherm 450cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Verandascherm 450cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items