opc_loader

Verandascreen voor een voordelige veranda afsluiting

Het voordeel van een glazen veranda is dat je al snel lekker buiten kan zitten. Het wordt al snel warm achter het glas en je hebt zo het idee dat je buiten zit, zonder echt buiten te zitten. Het enige nadeel is dat het al snel in de zomermaanden te warm wordt onder de overkapping. Alleen je hebt hier net een heerlijke zithoek gemaakt. Met een verandascreen kan je helemaal zelf de temperatuur onder de veranda regelen. Als het te warm wordt laat je de screens zakken en blijf je beschermd tegen de brandende zon. Je merkt al snel dat het een stuk koeler onder de veranda wordt door gebruik te maken van screens.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Verandascreens gebruiken om een veranda af te sluiten

Je hebt geen veranda van glas die je kan afsluiten. Dit kan weer vervelend zijn bij slecht weer of regen. Je kan nu niet echt lekker buiten zitten. Gelukkig kan je de verandascreens eenvoudig zelf afsluiten en alsnog buiten zitten. Zelfs met slecht weer kan je nu lekker in de tuin gaan zitten. Je kan dankzij de zonwering zelfs in de wintermaanden genieten van je overkapping. De screens kunnen je ook extra privacy geven. Vanaf de binnenkant kan je naar buiten kijken, maar vanaf de buitenkant kan je niet naar binnen kijken. Een verandawand maken met deze screens is eigenlijk ideaal.

Bestel je eigen verandascreens online

Wil je ook graag in de ideale omstandigheden buiten zitten? Geen probleem bestel je eigen verandascreens online in onze shop. Je kan de screens eenvoudig laten zakken op het moment dat je ze nodig hebt. In onze shop kan je ze helemaal op maat van je veranda bestellen. De screens worden inclusief ophangsysteem verzonden. Voor je het weet worden ze al thuisbezorgd en kan je lekker buiten zitten onder je eigen veranda. Plaats direct een bestelling online in onze shop!

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat