opc_loader

Verandascreen de oplossing voor veranda afsluiting

Het voordeel van een veranda is dat je al snel lekker buiten kan zitten. Het is al snel lekker om buiten te zitten onder een overkapping, zonder echt buiten te zitten. Het enige nadeel is dat het al snel in de zomermaanden te warm wordt onder de overkapping. Of wanneer het juist wat kouder is maar toch de zon schijnt er geen gebruik van kan maken. Maar je hebt hier net een heerlijke zithoek gemaakt. De oplosing is een verandascreen waarmee je helemaal zelf de temperatuur in de veranda kan regelen. Als het te warm wordt laat je de screens zakken en blijf je beschermd tegen de brandende zon en het zon licht. Is het te koud of waait het te veel ook dan sluit je de overkapping af met een verandascreen. Je merkt al snel dat het een stuk aangenamer onder de veranda wordt door gebruik te maken van screens.

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Een op maat gemaakt en veelzijdig verandascreen.

Om je zelf te beschermen tegen de zon, wind, regen en om je privacy te behouden. of om de hoeveelheid licht te beheersen, Een verandascreen kan nagenoeg overal worden geïnstalleerd. Bij een veranda buiten, voor tuindeuren binnen, op een raam, een grote erker of om een balkon af te sluiten. Hij past overal ongeacht de afmetingen door het maatwerk. Met zijn zip geleiding door de rits uitvoering kan het een zeer harde wind weerstaan. Standaard zijn de verandascreen modellen elektrisch uitgevoerd waardoor de bediening zeer comfortabel is, zelfs voor grote afmetingen.

Kies materiaal en kleur die bij je overkapping past

Afhankelijk van het gebruik en de locatie bieden wij je een ruime keuze aan stoffen en kleuren. Je hebt de keuze uit high tech Winscreen stoffen 97% uv zonwerend met hoge dichtheid 300 gr / m², met zijn micro-geperforeerde stoffen die je beschermen tegen UV-stralen. Naast de bescherming tegen zon en wind geven ze ook behoorlijk wat privacy. Ondanks de dichtheid van het materiaal heb je altijd zicht vanuit de terrasoverkapping naar buiten. Op deze manier kun je achter je verandascreen genieten van de spelende kinderen en geven je een extra veilig gevoel.

Bestel je eigen verandascreens online

Wil je ook graag in de ideale omstandigheden buiten zitten? Geen probleem bestel je eigen verandascreens online op maat in onze shop. Je kan de screens eenvoudig laten zakken op het moment dat je ze nodig hebt. In onze shop kan je ze helemaal op maat van je veranda bestellen. De screens worden inclusief ophangsysteem verzonden. Voor je het weet worden ze al thuisbezorgd en kan je lekker buiten zitten onder je eigen terrasoverkapping. Plaats direct een bestelling online in onze shop!