opc_loader

Verandascreen 200cm

Artikelnr: A00132

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Verandascreen 200cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

398,81
Hoogte Afmeting
Kleuren Soltis
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Verandascreen 200cm zonwering in veranda.

Heerlijk genieten met de bescherming van een Verandascreen 200cm onder uw veranda! Beschermd tegen zon, warmte en wind met een in soltis 86 uitgevoerde Verandascreen. Nooit geen last meer van invallende zonnestralen of benauwde warmte als u in de veranda zit! Vanaf nu is dat probleem opgelost door het monteren van een eenvoudig en goedkoop verandascreen 200cm. Bepaal dus zelf hoeveel licht en warmte u in de veranda wilt door het verandascreen hoger of lager te laten zakken. De ideale temperatuur regeling voor buiten.

Screenrolgordijnen zijn uitgevoerd met het Serge Ferrar Soltis 86 materiaal. Het Soltis 86 staat bekend om zijn hoge kwaliteit en uitstraling. Een screenrolgordijn beschermt u afhankelijk een beetje van de kleur tot 93% tegen Uv zonnestralen. Hierdoor kunt u meer en langer genieten van uw terrasoverkapping. Daarnaast geeft een screenrolgordijn meer uitstraling aan de overkapping. U maakt dus niet alleen meer gebruik in de zomer van de overkapping maar nu met een screenrolgordijn ook in het voor- en najaar.

Verandascreens geven u vele voordelen.

Verleng het verblijf van buiten en kies voor een Verandascreen van 200cm om in de opening te hangen. Naast de bescherming tegen warmte werkt een veranda screen ook tegenovergesteld. Wanneer het kouder wordt zoals in het voor- en najaar houdt het de warmte juist binnen de veanda. Hierdoor kunt u met een Verandscreen ook dan gebruik maken van uw veranda en genieten van het buiten gevoel. Denk daarbij aan een heerlijk voorjaars Bbq. Daarnaast biedt een Verandascreen 200cm u ook meer privacy. U kunt namelijk wel van binnen uit de veranda uw tuin inkijken maar nieuwsgierige buren kunnen u niet zien zitten. Het Soltis materiaal in een verandascreen heeft namelijk een beschermende werking.

Ondanks de hoge beschermingsfactor van een Screenrolgordijn 200cm tegen zonnestralen, heeft u er totaal geen opgesloten gevoel erachter. U bepaalt tenslotte zelf hoe ver u een screen rolgordijn laat zakken. Staat de zon hoog en is er bijna geen invallende zon dan laat u het screenrolgordijn tot halvere wegen naar beneden. Naast bescherming tegen de zon bent u ook beschermt tegen wind en onnodige inkijk met een sreenrolgordijn 200cm. Het Soltis86 materiaal is namelijk zo geproduceerd dat men wel van binnen naar buiten kan kijken maar niet van buiten naar binnen. Hierdoor geniet u van optimale privacy en hoeft u niet bang te zijn voor nieuwsgierige buren.

Onderhoudsvrije zonwering in uw Veranda

Verandascreen 100cm heeft een aluminium 40mm buis met kunststof onderdelen. Door deze lichte materiaal keuze met het Soltis 86 doek van het Franse Serge Ferrari heeft u een onderhoudsvrij en weerbestendige veranda zonwering. Qua bediening werken de Verandascreens hetzelfde als de normale rolgrodijnen namelijk met een kunststof ketting. U bepaalt dus zelf hoever u bescherming wilt. De keus is dus niet moeilijk u zoekt beschermende kwaliteit zonwering die snel en eenvoudig te monteren is. De oplossing een Verandascreen 100cm monteert u snel en makkelijk door de 2 aluminium zijsteunen tegen wand of plafond te schroeven.

Standaard kleuren overzicht Soltis 86, overige kleuren op aanvraag.

Buitenscreen soltis 86 antraciet Buitenscreen soltis 86 grijs Buitenscreen soltis 86 wit
Soltis 86 antraciet Soltis 86 grijs Soltis 86 wit

Eigenschappen Verandascreen 200cm:
- Materiaal ophangsyteem: Aluminium
- Buis diameter: Aluminium 40mm
- Bediening: kunststof ketting
- Materiaal doek: Soltis 86
- Gewicht: 320gr/m2
- Kleuren: Antraciet, Grijs en Wit
- Bescherming tegen wind: 80-90%
- Bescherming tegen zon Uv: 93%
- Doorkijk: 16%
- Weerbestendigheid: Het gehele jaar
- Onderhoud: Geen
- Garantie: 2 jaar

Maatwerk Verandascreens voor de perfecte zonwering

Alle Verandascreens worden op iedere gewenste afmeting gemaakt. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde hoogte of breedte afmeting. Geef de gewenste afmeting aan ons door en wij bereken de juiste Verandascreen voor u. Op deze manier heeft u voor weinig geld een perfect passend Veranda screen. Belangrijk is wel dat een op maat gemaakt Verandascreen 200cm niet is terug te sturen na bestelling, dit val niet binnen de wettelijke retour termijn van 14 dagen.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 5cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via mail of bel +31402826082. U kunt ook onze showroom bezoeken waar u verschillende zonwering oplossingen ziet zoals ook de Verandascreens.

Showroom openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag tm Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Adres Showroom:
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items