opc_loader

Verandaverwarming

Verandaverwarming zorgt ervoor dat u langer en meer van uw veranda kunt genieten in combinatie met de juiste verandagordijn. Door een bepaalde verwarming zoals een pelletkachel of elektrisch infrarood straler in uw veranda te plaatsen creëert u meer gezelligheid maar vooral warmte. Op deze manier hoeft u niet te wachten op warmere dagen maar kunt u ook in het voor- en najaar direct genieten. Door toepassing van de juiste veranda afsluiting door een schuifgordijn of oprolgordijn blijft de warmte van de verandaverwarming binnen hangen. Er zijn diverse mogelijkheden qua verwarming voor in uw veranda zoals een kachel of straler.

Kies voor warmte als hoofdzaak

Door te kiezen voor een elektrische verandaverwarming krijgt u door de infrarood straling het snel en goed warm. De elektrische straler monteert u meestal tegen de constructie van de veranda waarna de warmtestraling de veranda verwarmt. Dit is een zeer gemakkelijke en goede oplossing. Nadeel van een elektrische veranda straler is dat deze meestal een oranje gloed afgeven door de infrarood lamp die in de elektrische terrasstraler gebruikt wordt. Ondanks dit blijft een elektrische straler samen met een pelletkachel de beste oplossing om een veranda of terras effectief te verwarmen. Naast elektrisch kan men ook kiezen voor gas verwarming. In Gas verwarming heeft u een uitgebreide assortiment modellen gaskachels.

Sfeer en warmte samen in een oplossing

Zoekt u niet alleen naar een warmte oplossing maar ook een veranda verwarming die sfeer geeft? Dan is een veranda houtkachel de oplossing. Een houtkachel geeft veel stralingswarmte en is zeker sfeerverhogend door het knetterende houtvuur wat men ziet, ruikt en hoort. Houtkachels worden veelal geplaatst in een veranda omdat mensen het naast de warmte zeer gezellig vinden rondom een houtkachel. Maar belangrijk is en blijft de warmte en een veranda houtkachel levert veel stralingswarmte. Naast de keuze maken voor een houtkachel heeft u ook de rookkanaal materialen nodig om de veranda houtkachel aan te sluiten. Hiervoor hebben wij een standaard houtkachel veranda set van dubbelwandig rookkanaal materiaal.