opc_loader

Veranda tapijt

Het veranda tapijt zien we steeds vaker terugkomen in de achtertuin. Het zorgt voor een stukje aankleding en gezelligheid onder de veranda. Met een veranda proberen we steeds vaker het woonkamer gevoel in onze eigen woonkamer te creëren. Dit begint al aardig succesvol te worden en het tapijt zorgt direct voor gezelligheid in de tuin. Het tapijt is van speciaal weerbestendig materiaal gemaakt. Als het vies wordt haal je er eenvoudig een doekje overheen om het schoon te maken. Daarna kan je weer aanschuiven voor een gezellige dag.

Veranda tapijt als complete vloerbedding van de veranda

Naast een kleedje voor de gezelligheid is het ook mogelijk om de veranda te bekleden met tapijt. Het voordeel hiervan is dat je lekker met je blote voeten over de veranda kan lopen. Als de vloer nu van houten vlonders gemaakt is worden deze al snel glad in de wintermaanden. Dankzij een tapijt worden de vlonders minder snel glad en kan je nog langer genieten van je overkapping in de winter. Uiteraard is het veranda tapijt volledig weerbestendig en kan je zonder problemen jaar in jaar uit van het tapijt blijven genieten.

Verschillende stylen die bij je tuin passen

De één wil graag een nep graslook terwijl de ander graag wil dat het veranda tapijt veel weg heeft van het tapijt in de woonkamer. Er is veel mogelijk met een tapijt voor buiten. De afgelopen jaren is de vraag flink toegenomen en de ontwerpers staan dan ook in de rij om de mooiste designs naar de tuin te brengen. Van kunstgras tot een mooi kleedje bij de loungeset er is echt van alles mogelijk. Uiteraard volledig weerbestendig, zodat je er het hele jaar door van kan blijven genieten.

Onderhoudsvrij en geen verkleuring in de zon

Het veranda tapijt is echt gemaakt om van te genieten in de zon. Je kan dus zonder problemen het tapijt het hele jaar door buiten laten liggen. Je hoeft nooit bang te worden dat deze verkleurd of beschermd moet worden tegen de zon. De kleur mag zelfs niet verkleuren, zodat je over een paar jaar nog steeds kan genieten van je nieuwe tapijtje onder de veranda. Maak kennis met ons assortiment en ontdek de prachtige designs voor onder de veranda.