opc_loader

Met een Verandazeil op maat geniet u langer van uw tuin!

Het lijkt je heerlijk om nog langer van je mooie tuin te genieten. Alleen het weer in Nederland staat niet altijd toe om dagenlang in de tuin te genieten. Er is een oplossing om langer van je tuin te genieten. Je kan een veranda plaatsen. Eventueel tegen je schuur aan of tegen je eigen huis aan. Ondanks dat je beschut zit tegen de regen blijft het koud onder het afdakje. Een mooie oplossing is een verandazeil, waarmee je de ruimte kan afsluiten. Je creëert op deze manier echt een buitenruimte waarin je kan verblijven. Een verandazeil op maat gemaakt zorgt ervoor dat je heerlijk in je eigen tuin kan zitten. Je veranda kan netjes afgesloten worden met een weerbestendig zeil.

Laat je verandazeil op maat maken

Als je een verandazeil op maat laat maken kan je hem helemaal naar wens samenstellen. De zeilen worden bij ons gemaakt van hoogwaardig materiaal. Elk verandazeil bestaat uit 650gr/m2 PVC en is brandvertragend. Het materiaal is onderhoudsvrij en als het vies geworden is kan je de stof gewoon afnemen met een natte doek. Je kan het vergelijken met een plastic tafelzeil. Alleen dit keer netjes afgewerkt als afrastering voor je veranda. Door je verandazeil op maat te maken kan je aangeven hoe deze eruit komt te zien. Je kan bijvoorbeeld een venster erin plaatsen, zodat je nog steeds naar buiten kan kijken. Je bepaalt ook zelf de kleur van het materiaal en de afwerking. Alles is volledig op maat te maken.

Verschillende bevestigingen mogelijk

Je kan de verandazeil op maat op verschillende manieren monteren. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van een rails. Je gebruikt het doek dan als een soort gordijn. Als het weer warmer wordt schuif je het zeil gewoon aan de kant. Naast een rails kan je nog kiezen voor een oprolsysteem. Je takelt het zeil omhoog als je er geen gebruik meer van wil maken. Als je er weer wel gebruik van wil maken laat je het zeil zakken. Je kan bij ons niet alleen terecht om het verandazeil op maat te laten maken, maar ook voor het ophangsysteem. Het ophangsysteem kunnen we direct meeleveren. Je kan meteen aan de slag om het systeem op te hangen onder je veranda.

De voordelen van een verandazeil op maat maken

Ben je van plan om een verandazeil op maat te laten maken? Je weet dan zeker dat je een product krijgt die past bij je tuin. Je bepaalt helemaal zelf de uitstraling van het doek. Je kan zelfs vensters laten aanbrengen, zodat je naar buiten kan kijken op een mooie zomerdag. Het doek is ook nog eens weerbestendig en zorgt ervoor dat het aangenaam warm wordt. Eigenlijk zijn er geen redenen om geen maatwerk te bestellen voor je eigen veranda. Wie wil er nou niet nog in de wintermaanden lekker buiten genieten?

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat