opc_loader

Verandazeilen

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Buiten leven is het mooiste wat er is, het weer laat dit echter niet altijd toe. De verandazeilen van Verandagordijnen.nl bieden de ideale oplossing om het terrasseizoen te verlengen. Het verandazeil uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit zeildoek en een excellente afwerking is de ideale oplossing voor hen die zomers en winters willen genieten onder een behaaglijke overkapping.

De meeste verandazeilen worden voorzien van oprolbare ramen, zodat u in de zomermaanden het scherm niet hoeft te verwijderen.  De verandazeilen, geheel bestaande uit pvc-zeildoek wordt geheel op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen, van klein tot groot en in iedere gewenste kleurstelling.

De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Ook kunt u nog steeds van uw tuin en omgeving genieten. U kunt bij ons terecht voor tal van situaties. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering (ramen, kleurstelling, afwerking en vormgeving). Op deze wijze creëert u extra leefruimte.

verandazeilen bestellen

Verandazeilen op maat laten maken

Verandazeilen geproduceerd van 650gr/m² Pvc hoogwaardige 0,50mm vlam vertragende kwaliteit kunnen door de weer bestendigheid van het materiaal het gehele jaar door probleemloos buiten blijven hangen. Daarnaast is een verandazeil onderhoudsvrij en kunt u dit simpel afdoen met een vochtige doek. Ondanks de naam van Pvc die toch nog vaak doet denken aan het traditionele plastic zijn de verandazeilen verkrijgbaar in alle modieuze kleuren tuintrends. Door het pvc-materiaal wat helemaal afsluit eventueel voorzien van een venster of volledig doorzichtig blijft de warmte onder uw terrasoverkapping en de eventuele regen en wind komen niet door het verandazeil heen.

De voordelen van het gebruik van verandazeilen zijn:

  • Hoge kwaliteit;
  • Lange levensduur;
  • Vrij uitzicht naar buiten;
  • Regen- en winddicht;
  • Alle maten en kleuren en uitvoeringen;
  • Eenvoudig te openen en te sluiten;
  • Energiebesparend;
  • Weerbestendig & Onderhoudsvrij;
  • Duurzame zware (650gr/m²) kwaliteit pvc;
  • Verschillende bevestiging en bediening mogelijkheden.

 

Verandazeilen online bestellen

Verandazeilen kan men gebruiken als Verandagordijn maar ook als een Verandarolgordijn. Door een verandazeil in een rail te monteren kunt u deze op een simpele manier open en dicht schuiven. U bepaalt bij een verandazeilgordijn zelf hoe u deze monteert en aan de zijkant laat sluiten, of d.m.v. een caravanrail(vast) of met tourniquets(patentbeugels). Bij een verandazeil rolgordijn wordt het pvc-doek opgerold d.m.v. een draai mechanisme. Bij beide Verandazeilen bepaalt u zelf hoe ver u de verandazeilen open of dicht doet. Daarnaast is er nog het traditionele verandazeil wat u oprolt en d.m.v. riempjes vast maakt als het opgerold is.