opc_loader

Verandazeil op maat

Bent u liever buiten, wat voor weer het ook is? Met een verandazeil op maat kunt u het hele jaar door van buiten genieten en wordt het het hart van het huis. Elk individueel ontworpen en vervaardigd om uw eigen persoonlijke ambities en vereisten te weerspiegelen, en om de beschikbare ruimte te maximaliseren. Een verandazeil kan ook waarde toevoegen aan het huis, waar u ook woont.

Met een Verandazeil op maat geniet u langer van uw tuin

Het lijkt heerlijk om nog langer van uw mooie tuin te genieten. Alleen het weer in Nederland staat niet altijd toe om dagenlang in de tuin te genieten. Er is een oplossing om langer van uw tuin te genieten.

U kunt een veranda plaatsen. Eventueel tegen de schuur aan of tegen uw eigen huis aan. Ondanks dat u beschut zit tegen de regen blijft het koud onder het afdakje. Een mooie oplossing is een verandazeil, waarmee u de ruimte kan afsluiten. U creëert op deze manier echt een buitenruimte waarin u kunt verblijven. Een verandazeil op maat gemaakt zorgt ervoor dat u heerlijk in uw eigen tuin kunt zitten. Uw veranda kan netjes afgesloten worden met een weerbestendig zeil.

Laat uw verandazeil op maat maken

Als u een verandazeil op maat laat maken kunt u hem helemaal naar wens samenstellen. De zeilen worden bij ons gemaakt van hoogwaardig materiaal. Elk verandazeil bestaat uit 650gr/m2 PVC en is brandvertragend.

Het materiaal is onderhoudsvrij en als het vies geworden is kunt u de stof gewoon afnemen met een natte doek. U kunt het vergelijken met een plastic tafelzeil. Alleen dit keer netjes afgewerkt als afrastering voor uw veranda.

Door een verandazeil op maat te maken kunt u aangeven hoe deze eruit komt te zien. U kunt bijvoorbeeld een venster erin plaatsen, zodat u nog steeds naar buiten kan kijken. Of u bepaalt ook zelf de kleur van het materiaal en de afwerking. Alles is volledig op maat te maken.

Verschillende bevestigingen mogelijk

U kunt de verandazeil op maat op verschillende manieren monteren. Of bijvoorbeeld gebruik maken van een rails. U gebruikt het doek dan als een soort gordijn. Als het weer warmer wordt schuift u het zeil gewoon aan de kant. Naast een rails kunt u nog kiezen voor een oprolsysteem.

U takelt het zeil omhoog als u er geen gebruik meer van wil maken. Als u er weer wel gebruik van wil maken laat u het zeil zakken. U kunt bij ons niet alleen terecht om het verandazeil op maat te laten maken, maar ook voor het ophangsysteem. Het ophangsysteem kunnen we direct meeleveren. U kunt meteen aan de slag om het systeem op te hangen onder een veranda.

De voordelen van een verandazeil op maat maken

Bent u van plan om een verandazeil op maat te laten maken? U weet dan zeker dat u een product krijgt die past bij uw tuin. U bepaalt helemaal zelf de uitstraling van het doek. U kunt zelfs vensters laten aanbrengen, zodat u naar buiten kan kijken op een mooie zomerdag. Het doek is ook nog eens weerbestendig en zorgt ervoor dat het aangenaam warm wordt.

Eigenlijk zijn er geen redenen om geen maatwerk te bestellen voor uw eigen veranda. Wie wil er nou niet nog in de wintermaanden lekker buiten genieten?

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Serrezeilen op maat