opc_loader

Verandazeilen op maat speciaal voor uw eigen veranda.

U heeft natuurlijk een veranda aangeschaft omdat u lekker lang van de tuin wilt genieten. Dankzij een veranda kan u vaak al vroeg in het voorjaar of laat in het najaar in de tuin zitten. Het enige nadeel is dat er nog weleens een wind wil opzetten in Nederland. Helaas kan een veranda de wind niet volledig tegenhouden en dit kan lastig zijn als u lekker wilt genieten van de vroege voorjaarszon. Met verandazeilen op maat kan u eenvoudig uw veranda afsluiten als het nodig is. U zit er zo lekker warm en knus bij en u heeft geen last meer van de wind.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het maken van het ideale Verandazeil voor u. Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden, maar als u een andere wens heeft is dat door ons zeer gemakkelijk te realiseren.

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Verandazeilen op maat maken het mogelijk om een wintertuin te maken.

De enige reden waarom we in de wintermaanden niet in de tuin zitten heeft te maken met de temperatuur. Het is al snel veel te koud om lekker in de tuin te gaan zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor en dat zijn de verandazeilen op maat. U kan hiermee de veranda volledig afsluiten van de buitenwereld waardoor u er lekker droog en windvrij bijzit. Eventueel kan u de verandazeilen combineren met een houtkachel waardoor het al snel lekker warm gestookt wordt onder de veranda. Het maakt dus niet meer uit of er een meter sneeuw ligt met verandazeilen op maat blijft u lekker warm erbij zitten.

Verandazeilen op maat maken van uw wensen.

In onze webshop kan u terecht om verandazeilen op maat te laten maken van uw wensen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde kleur en uitvoering. Wij kunnen de verandazeilen in diverse kleuren leveren. U heeft zo altijd een kleur die past bij uw tuin. Het verandazeil wordt vervolgens in deze kleur met UV filter geleverd. Het UV filter zorgt ervoor dat uw verandazeil niet kan verkleuren in de zon. Mocht dit wel gebeuren dan heeft u bij ons 5 jaar garantie. Naast de kleur kan u ook een bepaalt ophangsysteem erbij bestellen. Bijvoorbeeld een rails zodat u de zeilen kan dichtschuiven of een oprolsysteem voor het omhoog tackelen van de verandazeilen.

Bestel uw verandazeilen op maat online in de webshop.

Bent u van plan om verandazeilen op maat te bestellen? Dit kan gewoon online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat u de verandazeilen zo snel mogelijk in huis heeft. U kan er zo het aankomende seizoen meteen van genieten. Uw veranda wordt nu nog meer een onderdeel van uw woning door hem af te sluiten tijdens de frisse en koude dagen in Nederland. Vergeet niet om naast de verandazeilen op maat eventueel ook nog een houtkachel te bestellen. U zit er zo extra knus en warm bij als het winter wordt en u nog steeds lekker buiten wil zitten.

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandazeilen

Verandaschermen

Serre gordijnen

Raamzeilen op maat

Serrezeilen op maat