opc_loader

Verandazeilen verlengen het gebruik van de Veranda

Steeds vaker kiest men voor een terrasoverkapping of veranda in de tuin of op het terras, maar helaas door het wast Europese weer kan men er weinig gebruik van maken. Door het monteren van Verandazeilen rondom verlengt u het gebruik van de overkapping. Door de verandazeilen kunt u meer en langer genieten van uw overkapping, zelfs in de winter maanden met een terrasverwarming of houtkachel verblijft u heerlijk onder uw terrasoverkapping. Door de ruime keuze in mogelijkheden zoals vensters en ritsen kan men de Veranda steeds meer gebruiken als verlengstuk van uw binnen woonruimte.

* Alle Verandazeilen worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting tot 450cm is mogelijk.​

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Een onderhoudsvrije veilige oplossing voor de Veranda

Verandazeilen geproduceerd van 650gr/m² Pvc hoogwaardige 0,50mm vlamvertragende kwaliteit kunnen door de weer bestendigheid van het materiaal het gehele jaar door probleemloos buiten blijven hangen. Daarnaast is een verandazeil onderhoudsvrij en kunt u dit simpel afdoen met een vochtige doek. Ondanks de naam van Pvc die toch nog vaak doet denken aan het traditionele plastic zjn de Verandazeilen verkrijgbaar in alle modieuze kleuren tuintrends. Door het Pvc materiaal wat helemaal afsluit eventueel voorzien van een venster of volledig doorzichtig blijft de warmte onder uw terrasoverkapping en de eventuele regen en wind komen niet door het verandazeil heen.

Diverse Verandazeilen manieren van bevestigen

Verandazeilen kan men gebruiken als Verandagordijn maar ook als een Verandarolgordijn. Door een verandazeil in een rail te monteren kunt u deze op een simpele manier open en dicht schuiven. U bepaalt bij een verandazeilgordijn zelf hoe u deze monteert en aan de zijkant laat sluiten, of dmv een caravanrail(vast) of met tourniquets(patentbeugels). Bij een verandazeil rolgordijn  wordt het Pvc doek opgerold dmv een draai mechanisme. Bij beide Verandazeilen bepaalt u zelf hoe ver u de verandazeilen open of dicht doet. Daarnaast is er nog het traditionele verandazeil wat u oprolt en dmv riempjes vast maakt als het opgerold is. 

Voordelen van Verandazeilen:

- Weerbestendig & Onderhoudsvrij
- Duurzame zware(650gr/m²) kwalitiet Pvc
- Verschillende bevestigng en bediening mogelijkheden

Kijk eventueel ook bij:

Verandagordijnen

Veranda rolgordijnen

Verandadoeken

Verandaschermen

Serre gordijnen

Verandazeilen op  maat

Raamzeilen op maat

Serrezeilen op maat