opc_loader

Verandazeilen

Verandazeilen verlengen het gebruik van de Veranda. Steeds vaker kiest men voor een terrasoverkapping of veranda in de tuin of op het terras, maar helaas door het west Europese weer kan men er weinig gebruik van maken. Door het monteren van Verandazeilen rondom verlengt u het gebruik van de overkapping. Door de verandazeilen kunt u meer en langer genieten van uw overkapping, zelfs in de winter maanden met een terrasverwarming of houtkachel verblijft u heerlijk onder uw terrasoverkapping. Door de ruime keuze in mogelijkheden zoals vensters en ritsen kan men de Veranda steeds meer gebruiken als verlengstuk van uw binnen woonruimte.

Alle Verandazeilen worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting tot 500cm is mogelijk.​

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Onderhoud verandazeilen

Onderhoudsvrije veilige oplossing voor de Veranda. Verandazeilen geproduceerd van 650gr/m² Pvc hoogwaardige 0,50mm vlam vertragende kwaliteit kunnen door de weer bestendigheid van het materiaal het gehele jaar door probleemloos buiten blijven hangen. Daarnaast is een verandazeil onderhoudsvrij en kunt u dit simpel afdoen met een vochtige doek. Ondanks de naam van Pvc die toch nog vaak doet denken aan het traditionele plastic zijn de verandazeilen verkrijgbaar in alle modieuze kleuren tuintrends. Door het pvc-materiaal wat helemaal afsluit eventueel voorzien van een venster of volledig doorzichtig blijft de warmte onder uw terrasoverkapping en de eventuele regen en wind komen niet door het verandazeil heen.

Diverse manieren om verandazeilen te bevestigen

Verandazeilen kan men gebruiken als verandagordijn maar ook als een verandarolgordijn. Door een verandazeil in een rail te monteren kunt u deze op een simpele manier open en dicht schuiven. U bepaalt bij een verandazeilgordijn zelf hoe u deze monteert en aan de zijkant laat sluiten, of d.m.v. een caravanrail(vast) of met tourniquets(patentbeugels). Bij een verandazeil rolgordijn wordt het pvc-doek opgerold d.m.v. een draai mechanisme. Bij beide Verandazeilen bepaalt u zelf hoe ver u de verandazeilen open of dicht doet. Daarnaast is er nog het traditionele verandazeil wat u oprolt en met riempjes vast maakt als het opgerold is.

Voordelen van verandazeilen 

Het toevoegen van verandazeilen aan uw veranda brengt heel veel voordelen met zich mee:

  • Weerbestendig en onderhoudsvrij. U hoeft een verandazeil alleen maar met een natte doek schoon te maken.
  • Duurzame zware(650gr/m²) kwaliteit pvc.
  • Verschillende bevestiging en bedieningsmogelijkheden. Meerdere wegen leiden naar Rome wanneer het aankomt op het bevestigen van uw verandazeil.

U krijgt van Verandagordijnen.nl een uitgebreide handleiding om het verandazeil te bevestigen aan uw veranda.

Nieuwsgierig naar welke producten we nog meer in ons uitgebreid assortiment hebben? Zie dan ook: