opc_loader

Verandazeilen

Verandazeilen verlengen het gebruik van de Veranda. Mensen kiezen steeds vaker voor een terrasoverkapping of veranda in de tuin of op het terras. Maar door het West-Europese weer zijn ze niet zo vaak te gebruiken. Door verandazeilen rondom aan te brengen, verlengt u het gebruik van de overkapping. Zo kunt u meer en langer genieten van uw overkapping, zelfs in de wintermaanden. Met een terrasverwarming of houtkachel verblijft u heerlijk onder uw overkapping. Door de ruime keuze in mogelijkheden, zoals vensters en ritsen, is de veranda steeds meer te gebruiken als verlengstuk van uw woonruimte.

Alle verandazeilen worden op maat gemaakt, zodat bijna elke afmeting tot vijf meter mogelijk is.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Onderhoud verandazeilen

Een verandazeil is een onderhoudsvrije oplossing voor de veranda. De zeilen worden gemaakt van 650gr/m² PVC hoogwaardige 0,50 mm (vlamvertragend). Het product kan door de weerbestendigheid het hele jaar probleemloos buiten blijven hangen. Daarnaast is een verandazeil onderhoudsvrij. U kunt het simpel afdoen met een vochtige doek. Ondanks het materiaal van PVC, dat toch doet denken aan het traditionele plastic, zijn de verandazeilen te koop in modieuze kleuren. Door het PVC-materiaal dat helemaal afsluit, eventueel voorzien van een venster of volledig doorzichtig, blijft de warmte onder uw terrasoverkapping. Regen en wind komen niet door het verandazeil heen.

Verandazeilen zijn geweldig om buitenruimtes te beschermen tegen weersomstandigheden. Bij regen of zonneschijn bent u bedekt en kunt u blijven genieten van uw terras, ongeacht het weer.

In vergelijking met andere soorten tuinconstructies zijn verandazeilen een kosteneffectief alternatief. Ze zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen het gebruik van uw buitenruimte leuker en gezelliger maken.

U vindt verandazeilen in alle soorten en maten. Dus of u nu een bepaald gebied van uw terras wilt bedekken, zoals een terras of een eethoek, of de hele ruimte, u vindt een scala aan mogelijkheden. Rechthoeken, driehoeken en vierkanten zijn de meest voorkomende vormen. 3x3m, 4x4m en 5x5m zijn enkele van de meest populaire vierkante maten.

Diverse manieren om verandazeilen te bevestigen

Verandazeilen kan men gebruiken als verandagordijn, maar ook als een verandarolgordijn. Door een verandazeil in een rail te monteren kunt u deze op een simpele manier open en dicht schuiven. U bepaalt bij een verandarolgordijn zelf hoe u deze monteert en aan de zijkant laat sluiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor caravanrails (vast) of tourniquets (patentbeugels). Bij een verandarolgordijn wordt het pvc-doek opgerold met een draai mechanisme. Bij beide verandazeilen bepaalt u zelf hoe ver u de zeilen opent of sluit. Daarnaast is er nog het traditionele verandazeil, dat u oprolt en met riempjes vast maakt (als het opgerold is).

Voordelen van verandazeilen

Het toevoegen van verandazeilen aan uw veranda heeft veel voordelen:

  1. Weerbestendig en onderhoudsvrij. U hoeft een verandazeil alleen maar met een natte doek schoon te maken;
  2. Duurzame zware (650 gr/m²) kwaliteit pvc;
  3. Verschillende bevestigings- en bedieningsmogelijkheden;
  4.  U krijgt van Verandagordijnen.nl een uitgebreide handleiding om het zeil te bevestigen aan uw veranda.

Verandazeilen zijn coole, luchtige en stijlvolle toevoegingen aan uw terras en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Als je de voorkeur geeft aan een eigentijdse of minimalistische inrichting, kunt u kiezen voor klassiek zwart, wit of crème.

De meeste verandazeilen zijn waterdicht en hebben waterafstotende eigenschappen om ervoor te zorgen dat u altijd droog blijft. Anderen hebben mogelijk een schimmelbestendige coating die de groei van schimmel voorkomt. Nieuwsgierig naar welke producten we nog meer in ons uitgebreid assortiment hebben?