opc_loader

Windscreens

Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot het aangename najaarszonnetje in de herfst: met een windscreen kunt u heerlijk beschut en uit de zon op uw terras genieten van het buitenleven. Het doek is zodanig transparant dat het u voldoende privacy biedt. U blijft echter ook uitzicht houden op de omgeving. Tegelijk blijft het verfrissend aangenaam achter uw windscherm. Het windscreen is eenvoudig te (de)monteren. Hierdoor kunt u de windscreen op meerdere plaatsen gebruiken en kunt u het systeem opbergen voor de wintermaanden.

Windscreen product A

Windscreen product B

Een windscreen is eenvoudig te demonteren en op vele plaatsen inzetbaar! Waar te plaatsen? Windscreens zijn uitstekend geschikt voor:

  • Voor op het balkons;
  • Afscherming rond zwembad of whirlpool;
  • Afscherming rond het terras;
  • Afscherming bij caravan.

Wat voor uitstraling u ook zoekt, bij Verandagordijnen.nl vindt u altijd wel het model vast windscreen dat bij uw situatie past. Verandagordijnen.nl heeft altijd een windscreen model in het assortiment. Of dat nu tijdloos, robuust, klassiek of juist modern moet ogen, voor iedere gelegenheid hebben wij een op maat oplossing als het gaat om het plaatsen van een vast windscreen.

De windscreen heeft een zeer gemakkelijke, snelle bediening. Bij slecht weer en windbuien kunt u gewoon blijven genieten op uw balkon. Door de komst van de Balkon oprolbare windschermen is het niet meer nodig om een permanent windscherm te plaatsen waar u dus altijd achter zit of het nu qua weer (wind en zon) en nodig is of niet.

Een windscreen is verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes. Wij werken per serie windscreen met een aantal standaardafmetingen maar ook maatwerk is geen enkel probleem. Wat montage betreft zijn er diverse mogelijkheden om een windscreen te plaatsen.

Horizontale of verticale plaatsing van de oprolbare windscreen is geen enkel probleem voor het juist functioneren. Naast de functionele toepassing van de windscreens speelt het design ook een belangrijke rol. Het doek wordt opgerold in een aluminium cassette die tegen de muur of plafond aan gemonteerd wordt. Voor de bevestiging op het balkon wordt er standaard een balustrade beugel bij de Balkon Oprolbare Windschermen meegeleverd.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1