opc_loader

Windscreen 125cm

Artikelnr: A00050

Uw zekerheden bij bestelling via Verandagordijnen.nl

Model: Windscreen 125cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: verandagordijnen betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

271,74
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Verzendmethode
DPD / Thijs Logistiek:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad en voorwaarden website u ontvangt hier een aparte email over na uw bestelling.

Windscreen 125cm 97% winddicht.

Windscreen 10ccm 97% winddicht maar toch 100% doorkijk! Door de unieke samenstelling van het PVC Gaasdoek materiaal heeft u 100% doorkijk ondanks dat u voor 97% uit de wind zit. Dit klinkt en lijkt onlogisch maar is toch de waarheid. Daarom wordt er vaak voor een windscreen gekozen in plaats van een ander materiaal. Men wil namelijk nooit een opgesloten gevoel hebben als men onder de Veranda zit. En met een Windscreen 125cm heeft u hier geen last van. U bent namelijk niet alleen beschermt tegen wind maar ook voor 90% tegen de zon.

Heeft u last van wind en zon in uw tuin overkapping dan heeft schaduwdoekkeuze.nl een design voordelige oplossing in de vorm van een windrolgordijn. Plaats snel en gemakkelijk een windrolgordijn voor uw opening en u zit beschut tegen wind en zon. Hierdoor heeft u ook geen last meer van bladeren en zand/stof wat in het voor- en najaar anders in de overkapping waait. Geniet dus meer en langer van uw tuin en het buitenleven en plaats een windrolgordijn.

Optimale privacy ondanks doorkijk!

Windscreen 125cm biedt ondanks dat het een doorkijk heeft van 100% toch voldoende privacy. Men kan namelijk makkelijk vanuit een donkere ruimte (veranda) naar een lichtere ruimte kijken(tuin). Maar omgekeerd is dit bijna niet mogelijk. Dus nieuwsgierige buren die vanuit hun dakraam uw tuin inkijken, zien u niet zitten. Hierdoor voorkomt u een opgesloten gevoel onder uw veranda dit in tegenstelling tot andere materialen.

Bepaal zelf de temperatuur onder uw Veranda

U wilt niet alleen in de zomermaanden gebruik van de Veranda maken. Kies daarom voor een Windscreen waarmee u tocht en wind voorkomt. Naast het letterlijk tegen houden van wind biedt een Windscreen 125cm ook bescherming tegen de zon en warmte. Wilt u dus niet alleen in de zomermaanden genieten in uw Veranda. Plaats dan een Windscreen 125cm en bepaal zelf de temperatuur in de veranda. In het voor- en najaar sluit u de veranda en blijft de warmte binnen. In de zomermaanden regelt uzelf hierover of het gesloten is waardoor de temperatuur aangenaam blijft.

Kleuren overzicht PVC Gaasdoek

Gaasdoek kleuren

Eigenschappen windscreen 125cm:
- Materiaal ophangsyteem: Aluminium
- Bediening: Ketting
- Materiaal doek: PVC Gaasdoek
- Gewicht: 250gr/m2
- Kleuren: Zwart, Wit, Grijs, Zand
- Bescherming tegen wind: 97%
- Bescherming tegen zon Uv: 80%
- Doorkijk: 100%
- Weerbestendigheid: Het gehele jaar
- Onderhoud: Geen
- Garantie: 2 jaar

Maatwerk windscreen voor de perfecte zonwering

Alle Windscreens worden op iedere gewenste afmeting gemaakt. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde hoogte of breedte afmeting. Geef de gewenste afmeting aan ons door en wij bereken uw wind screen voor u. Op deze manier heeft u voor weinig geld een perfect passend windscreen. Belangrijk is wel dat een op maat gemaakt Windscreen 125cm niet is terug te sturen na bestelling, dit val niet binnen de wettelijke retour termijn van 14 dagen.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 5cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via mail of bel +31402826082. U kunt ook onze showroom bezoeken waar u verschillende zonwering oplossingen ziet zoals ook de wind screens.

Showroom openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag tm Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Adres Showroom:
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items